Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дилара Гюрпънар от сериала Твоят мой живот

Дилара Гюрпънар е много влиятелна, амбициозна и уважавана жена, която се опитва да властва над всичко. Това включва както фондацията, която за нея е сред най-важните неща, така и в семейството си. Освен това тя е взискателна и силна жена, за която парите и статуса в обществото са сред най-важните неща.

Дилара Гюрпънар
Дилара е готова на всичко, за да задържи Джихан при себе си.

Тя е съпруга на Джихан и майка на две деца – Хазал и Озан, над които се стреми да властва и определя съдбите им. Идиличният за нея живот се променя тотално, когато разбира, че дъщеря й Джансу, която се е стремяла да направи като себе си, всъщност не й е родна дъщеря. Тази ситуация променя изцяло отношенията между всички в семейството и ще даде начало на разпадането на привидно идеалния живот на Дилара. След срещата с биологичната си дъщеря Хазал (Алина Боз), тя се опитва да я вземе при себе си, в семейната къща. Това влошава отношенията й с Джансу, която започва все повече да се чувства чужда в дома си, както и отношенията между Дилара и съпруга й Джихан. Междувременно Джансу прекарва все повече време с биологичната си майка Гюлсерен, нещо което прави и съпруга на Дилара – Джихан. Постепенно Джихан и Гюлсерен се сближават, което не остава незабелязано от самата Дилара. Между временно Дилара успява да привлече интереса на Джансу, най-вече чрез материалното си положение, наранявайки по този начин Гюлсерен, която я е отгледала като собствено дете. Всъщност приликите в характерите на Дилара и Хазал са впечатляващи, като едни от тях са желанието им да впечатляват околните с присъствието си и с материалните си възможности. Дали обаче между тях може да се изградят наистина силни и искрени взаимоотношения или всичко е продиктувано предимно от стремежа на Дилара да бъде харесвана сред обкръжението си и стремежа на Хазал да бъде богата?
Дилара Гюрпънар всъщност ще бъде в основата на всички негативни ситуации в сериала. След като Джихан и иска развод, тя се съюзява с баща му Рахми, с Кериман и с Йозкан – мъжът на Гюлсерен, но не подозира колко крехки биха били тези взаимоотношения. Като цяло Дилара играе негативен образ в поредицата „Твоят мой живот“, но дали това ще остане така до края на сериала или майчината обич, която изпитва ще успее да я промени?

error: Content is protected !!