Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Доброта (İyilik)

„Доброта“ (İyilik) е турски сериал, разказващ за любов, предателство и разочарование. Главната героиня  е очарователна и красива жена на средна възраст на име Неслихан (Хатидже Шендил). Тя отдавна е омъжена за любящ и грижовен съпруг на име Мурат (Исмаил Демирчи). Нейният живот е като приказка, освен това двамата отглеждат и възпитават децата си в любов и взаимно разбирателство. Мурат е успешен бизнесмен, който прави всичко по силите си, за да гарантира, че семейството му ще живее в луксозно имение и че ще им осигури охолен начин на живот. Отстрани изглежда, че Неслихан и Мурат имат идеални взаимоотношения и че семейството живее безупречен живот. Неслихан вярва в тази илюзия и смята, че е създала идеалния начин на живот. И може би това щеше да продължи много по-дълго, но един инцидент сваля розовите очила на Неслихан, която ще се наложи да преразгледа връзката си с Мурат…

Доброта İyilik
Доброта (İyilik) – актьори, герои, персонажи и сюжет.

Един ден докато Неслихан е на сауна, внезапно й прилошава. Тогава непознато до този момент момиче на име Дамла (Сера Кутлубей), й се притичва на помощ. В следствие на проявената доброта, двете жени бързо намират общ език и се сближават, но Неслихан все още не знае каква изненада й е подготвила Дамла. Междувременно Дамла решава да сподели тайната си с Неслихан – тя е влюбена в женен мъж. Той няма нищо против да излиза с нея, но нищо повече. Измъчвана от отчаяние, Дамла не знае как да постъпи правилно. Осъзнавайки, че новата й приятелка е в безнадеждна ситуация, Неслихан решава да не я оставя сама в тези трудни взаимоотношения. Тя и помага със съвети как да спечели мъжът, но не след дълго разбира, че любовникът на Дамла е именно собственият й съпруг.

Ще успее ли Неслихан да спаси бракът си с Мурат или Дамла ще й го отмъкне? Какви ще са последиците от този любовен триъгълник и какво предстои, ще узнаем гледайки онлайн или в ефир, всички епизоди на серийният филм „Доброта“ (İyilik) до неговият последен епизод финал. В сериала участват актьорите Хатидже Шендил, Исмаил Демирджи, Сера Кутлубей, Перихан Саваш и др.

error: Content is protected !!