Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Догу / Dogu

В центъра на сюжета на този забавен турски сериал е млад мъж на име Догу (Догу Демиркол). Той е студент по инженерство, който се опитва да завърши, само за да угоди на семейството си, но това не е никак лесно. Догу е роден и израснал в семейство от средната класа. Баща му (Кубилай Тунчер) е лекар, а майка му (Бану Фотокан) е адвокат. Поради това не може да се каже, че изпитва някакви финансови затруднения. Догу обаче непрекъснато се кара със семейството си и причината за тези недоразумения не е нищо повече от различно разбиране за бъдещето.

Догу сериал
Догу (Doğu) сериал, актьорски състав, персонажи, актьори и сюжет.

Семейството настоява Догу да отиде в университет, да си намери постоянна работа и разбира се да се ожени за прекрасно момиче. Но за тяхно съжаление самият Догу има съвсем различни планове за бъдещето. От детството си той мечтае да стане комик. Неговите родители не одобряват тази негова цел, считайки я за несериозна. Започвайки да учи в университета, животът на главния герой става мрачен и скучен. Догу обаче е решен напълно да промени живота си. Той ще работи върху осъществяването на детската си мечта да стане, въпреки факта че никой не го подкрепя в това начинание. С поредния си провал на студентски изпит, дава ясно да се разбере на семейството му, че никога няма да завърши този университет, където е бил принуден да влезе. Междувременно Догу успява да стане известен в интернет, което по никакъв начин не очарова родителите му. Така започва пътешествието на умния, но мързелив герой по този труден път.

Серийният филм е турски комедиен сериал от 2021г. Режисиран е от Емрах Агус и се излъчва по BluTV. Не пропускайте да гледате всички епизоди онлайн или в ефир до неговият последен епизод финал. В епизодите ще проследите отчаяния, но забавен живот на главния герой, който е заплашен от изключване от университета след 7 дълги години на обучение.

error: Content is protected !!