Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Докато криехме мама (Annemizi saklarken)

Сюжетът на романтична драма „Докато криехме мама“ (Annemizi saklarken) разказва за млада и чаровна жена на име Хандан (Ханде Доандемир). Тя си е поставила за цел да се омъжи втори път, но среща трудности да осъществи това, тъй като има три деца на различна възраст – Деря, Ела и Джан. Това плаши мъжете, с които се среща и така всички опити да се намери нов баща за децата завършват с неуспех. След развода със съпруга си, Хандан е преживяла много трудности. Тя вярва че ако се омъжи отново, но този път за богат съпруг, ще забрави за всичките си несгоди.

Докато криехме мама (Annemizi saklarken)
Докато криехме мама (Annemizi saklarken) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Нейната най-голяма дъщеря – Деря, нарича майка си ловец на богатства, но Хандан е уверена, че е на прав път, защото трябва да се грижи за благополучието на децата си. Хандан работи в луксозно модно ателие. Един ден, заедно с колегата си Вилдан, получава задача да отиде в къщата на богатата госпожа Зерин Демир, за да пробва рокля за годишнината от сватбата си.

В луксозното имение Хандан среща съпруга на Зерин – Дюндар, в когото се влюбва от пръв поглед. Изглежда, че Зерин и Дюндар са идеалното семейство. Живеят щастлив живот и отглеждат трите си деца – най-големия син Бору (Ердем Кайнарджа) дъщеря им – Селин и най-малкия Пелин. Колкото повече време Хандан прекарва в имението, толкова повече я обзема завистта, че тези хора живеят живота, за който тя само мечтае. Хандан вярва, че Зерин има голям късмет, защото има всичко – пари, лукс, богат съпруг и къща, която прилича на дворец. Но всъщност Хандан все още не знае през какво следва да премине всеки член на семейство Демир. Дюндар също е привлечен от чаровната и привлекателна Хандан, а това негово увлечение ще промени живота на цялото му семейство..

Всички епизоди на сериала „Докато криехме мама“ (Annemizi saklarken) се излъчват по StarTV както и онлайн. В серийният филм участват актьорите Ханде Доандемир, Ердем Кайнарджа, Кутси, Едже Яшар, Хатидже Аслан, Инджинур Севимли, Баръш Ташкън, Йешим Джерен Бозоолу и др. Не пропускайте вълнуващите епизоди на поредицата „Докато криехме мама“ до самия финал и последен епизод, в който ще узнаем цялата съдба на Хандан.

error: Content is protected !!