Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Доктор Чудо (Mucize Doktor)

Турският сериал „Доктор Чудо“ (Mucize Doktor) известен още и под името „Лекарят чудо“ показва на публиката една интересна и необичайна история. Този сериал ще се хареса най-вече на зрителите които са запалени по медицината и всичко свързано с лекарите и техните пациенти. Пред нас се появява необикновен и необичаен за обществото човек млад човек на име Али (Танер Йолмез).

Доктор Чудо (Mucize Doktor)
Доктор Чудо (Mucize Doktor) сериал – герои, персонажи, сюжет, актьори.

Али е роден в малко селце сред обикновени хора. Той обаче е диагностициран с рядко заболяване – синдром на Савант. За съжаление неговите родители, след като научават за тази диагноза веднага изпращат детето в сиропиталище. Детството на Али е било достатъчно трудно, но здравословното му състояние започва да се подобрява. Той успешно постъпва в медицински университет, където винаги получава най-високите оценки. Той е най-добрият студент и след като завършва обучението си, получава работа в една от най-добрите клиники. Али е един от първите лекари, който успява почти веднага да прозре пациентите, винаги поставя точни диагнози и съветва за правилния курс на лечение. Той живее за работата си и нищо в неговият живот не му носи такова удоволствие като медицината. Но не всичко е толкова лесно и просто, тъй като болестта на момчето не му позволява да се сприятелява с колеги, а пациентите се отнасят към него с повишено внимание.

Най-лошото обаче е, че Али не може да уреди личния си живот. Момичетата също не обръщат много внимание на момчето. Ще успее ли Али да се пребори с трудностите на болестта? Личен живот – реалност или мечта? Вижте какви събития се развиват в Доктор Чудо (Mucize Doktor) гледайки всички негови онлайн епизоди до самият финал и последен епизод.

Серийният филм „Доктор Чудо“ (Лекарят чудо), чиито първи епизод беше излъчен през 2019г, продължава да се снима и през 2021г. Той е римейк на американската филмова поредица „Добрият доктор“ (The Good Doctor). В главните роли участват Танер Йолмез (д-р Али Вефа) – познат на зрителите от сериала „Кварталът на богатите„, Синем Юнсал (д-р Назлъ), Онур Туна (д-р Ферман) и др.

error: Content is protected !!