Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Домът в който си роден е твоята съдба (Dogdugun Ev Kaderindir)

Детството има въздействие върху нашия бъдещ живот, върху нашите възгледи, житейски ценности, които са различни за всеки. Също така домът, в която сме родени и израснали, ни учи да обичаме и уважаваме, показва ни какво е доброто и злото. Не всяко семейство обаче е възможно да живее в любов и радост, а понякога е точно обратното. Именно за тези семейни взаимоотношения и тяхното влияние върху развитието на личността се разказва в сюжета на сериала „Домът в който си роден е твоята съдба“ (Dogdugun Ev Kaderindir).

Домът в който си роден е твоята съдба
Домът в който си роден е твоята съдба актьори (Dogdugun Ev Kaderindir) сериал, персонажи, герои, сюжет

Мехди (Ибрахим Челиккол) е млад човек, който е роден и израснал в много бедно семейство, знае много добре какво са тежките времена и материалната бедност. Още от раждането животът го учи да бъде борбен и да бъде силен. Никога не се отказва пред трудностите. Той среща много красиво момиче на име Зейнеп (Демет Йоздемир), чиито живот е напълно противоположен на неговата съдба. Момичето е израснало в луксозна къща, винаги е имало всичко, което е искало. Нейните приятелите й завиждат и вярват, че Зейнеп живее като в приказка. След като се срещат младите Мехди и Зайнеп се влюбват, научавайки все повече един за друг. Но те не са обединени от финансовото си състояние, а от дълбоки духовни рани. По-специално, както в семейството на Мехди, така и в семейството на Зейнеп е липсвала любов един към друг.

Родителите и на двете семейства не са имали време за децата си, не са се уважавали един друг, не са оценявали любимата си сродна душа и не са знаели как да доставят радост. Именно тези обстоятелства сближават Зейнеп и Мехди. Те намират общ език, но и откриват това, от което най-много са се нуждаели – искрена взаимна любов. След детските страдания влюбените си дават обещание да се грижат за своите взаимни чувства.

Как ще реагира семейството на Зейнеп на избора на дъщеря им, за това че нейният любим е от бедно семейство? Ще успеят ли Мехди и Зейнеп да преминат през изпитанието, без да загубят своите светли и чисти чувства? Всичко това може да проследите гледайки онлайн всички епизоди на турският сериен филм „Домът в който си роден е твоята съдба“ (Dogdugun Ev Kaderindir). Не пропускайте неговият последен епизод финал. Сериалът е известен още и със заглавието „Родният ти дом е твоята съдба“.

error: Content is protected !!