Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

До последния ми дъх (Son Nefesime Kadar)

В турският сериал „До последния ми дъх“ (Son Nefesime Kadar) се разказва за полицейската служителка Михри (Нургюл Йешилчай). Преди няколко години тя губи дъщеря си Катрин, в следствие на престъпление. Под въздействието на трагедията, тя се е развела със съпруга си Ферзат (Емре Кънай) и отглежда сама внука си Умут (Мехмет Туран Доган). Той е много скъп за нея и е най-ценният й спомен от любимата й дъщеря. Години след трагедията, Михри води спокоен живот в малък град, патрулирайки и осигурявайки обществения ред по улиците.

До последния ми дъх (Son Nefesime Kadar)
До последния ми дъх (Son Nefesime Kadar) сериал – герои, сюжет, актьори и персонажи.

Един ден главната героиня от сериала „До последния ми дъх“ (Son Nefesime Kadar), среща бившият си съпруг Ферзат, който споделя с нея, че Еждер (Емре Бей) е освободен от затвора. Това е човекът, който според Михри е отговорен за смъртта на дъщеря й. Михри няма да се спре пред нищо, за да го върне зад решетките. Тя е сигурна, че справедливостта трябва да възтържествува и че Еждер трябва да прекара остатъка от дните си като затворник. Използвайки своите връзки и опит, тя започва издирването на престъпника, като възнамерява сама да отмъсти за смъртта на дъщеря си. По това време властите инструктират Михри да разследва случая с изчезването на млада жена. Тя се захваща с издирването, като дори не подозира, че изчезналото момиче също е станало жертва на Еждер.

С помощта на Емел (Бегюм Биргьорен), която също е полицайка, Михри се заема със задачата да открие Еждер, който всеки момент може да вземе нова жертва. В опит да защити своят внук Умут, Михри затяга мерките за сигурност у дома, но момчето не разбира това и активно им се противопоставя. В крайна сметка тя открива Еждер и го арестува. Но има нещо, което Михри никога няма да може да прекрати, колкото и да се старае – това е връзката между Умут и Еждер, които са син и баща.

Какво ще се случи в сериала „До последния ми дъх“ (Son Nefesime Kadar) ще узнаем гледайки го до неговия финал и последен епизод. Всички епизоди на този сериен филм се излъчват по Fox, както и онлайн.

error: Content is protected !!