Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Друг Човек (Bambaşka Biri)

Завладяващият детективски сериал „Друг Човек“ (Bambaşka Biri) разказва за младото момиче Лейля Гедиз (Ханде Ерчел). Тя е безстрашен прокурор с твърд темперамент, която живее и работи в град Муш. Лейля е смело и решително момиче, което не се страхува да поеме трудни случаи и да докаже истината. Един ден тя отива в Истанбул, за да посети родителите си. По същото време известен бизнесмен е убит. Лейля започва да разследва това престъпление, въвличайки се в сложна ситуация.

Друг Човек Bambaşka Biri
Друг Човек (Bambaşka Biri)

В Истанбул главната героиня на „Друг Човек“ (Bambaşka Biri) среща известния журналист Кенан Йозтюрк (Бурак Дениз). По време на първата им среща журналистът се влюбва в нея, но Лейля усеща опасността, свързана с Кенан, и е скептична относно евентуалното развитие на връзката им. Тя усеща, че младият мъж има някаква тайна, която внимателно крие. Разследването, което се оказва по-сложно, отколкото е очаквала, води до неочаквани обрати и разкрития. Кенан често се среща с Лейла, като непрекъснато се опитва да прекарва повече време с нея. Тя не му дава повод за интимност и се държи на разстояние от журналиста. Постепенно обаче разбира, че самата тя се е влюбила в него. Връзката им преминава през много изпитания и препятствия, които трябва да преодолеят, за да бъдат заедно.

Герои:
Кенан Озтюрк (Бурак Дениз): Успешен журналист с амбиции, който има и тъмна страна – втора личност.
Лейла Гедиз (Ханде Ерчел): Лейла е прокурор с желание за ново начало, която се въвлича в сложен свят, докато разследва пореден случай в своята кариера.
Доган Кая: Това е втората личност на Кенан, която излиза наяве при определени условия, което добавя допълнителен аспект на сложността на сюжета.

Сериалът „Друг Човек“ (Bambaşka Biri) представлява вълнуващо телевизионно преживяване, което съчетава елементи на романтика, мистерия и драма в една завладяваща история. Чрез внимателно изградените си персонажи и интригуващ сюжет, сериалът предлага на зрителите вълнуващи моменти от епизод 1 до завладяващия финал и последен епизод. Сред актьорите в този филм са Ханде Ерчел, Бурак Дениз, Джем Давран, Мендерес Саманджълар, Гюлчин Хатъхан, Феридун Дюзагач, Бегюм Акая, Угур Узунел, Муталип Мюждеджи и др. Сериалът е популярен още със заглавието „Напълно различен човек“.

error: Content is protected !!