Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дума на честта (Şeref Sözü)

Турският сериал „Дума на честта“ (Şeref Sözü) има доста дълбок смисъл и трогателен сюжет. Какво означава „честна дума“ за всеки човек? За някои това е повече от любим принцип, но за други това са празни приказки. Именно за това се разказва в сериала „Дума на честта“ (Seref Sozu).
Главният герой в сериала „Дума на честта“ е Джихан, който е наследник на богато семейство. Той живее със семейството си на остров в страхотна къща, която е наследил от баща си. Той е изключително красив и привлекателен, а около него винаги има много почитателки.

Дума на честта
Дума на честта сюжет, актьори, герои и персонажи.

Младежът живее безгрижно и прекрасно, но за миг едно телефонно обаждане коренно променя живота му. В турското консулство го чака младо момиче на име Исра, което го чака и моли за помощ. Преди няколко години той е дал думата си на човека спасил живота му. Това което е обещал е да помогне на дъщеря му, ако някой ден тя има нужда от това.

Джихан е принуден да спази думата си и отвежда момичето в имението си. Разбира се, семейството му е силно възмутено от това. Те са против момичето да живее в имението им, и то с едномесечно бебе. Младият мъж обаче не се вслушва в упреците на роднините си и дори се грижи за уюта на младата майка. Докато всички мислят как да изгонят момичето от къщата, Джихан разбира, че Исра му симпатизира. Двамата започват да се влюбват, но точно в този момент коварният план на роднините започва да действа. Коя е Исра и защо се обръща за помощ към Джихан? Всичко това ще видим в сериала „Дума на честта“, чийто финал се излъчва през 2021г.

Интересен факт е че при заснемането на „Дума на честта“ цял остров, с площ от 480 000 кв. м, е превърнат в снимачна площадка. Именно на него се развиват събитията в почти всички епизоди на този сериал, чиито последен епизод предстои да гледаме онлайн с бг превод и субтитри.
Сред главните актьори са Толгахан Сайъшман, Хюля Дарджан, Суде Гюлер, Йойкю Челик, Арас Айдън, Умут Курт, Мелтем Гюленч , Топрак Саалам и др.

error: Content is protected !!