Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дълго те чаках (Seni Çok Bekledim)

Романтичният турски сериал „Дълго те чаках“ (Seni Çok Bekledim) разказва за живота на успешен бизнесмен на име Кадир, който предпочита кариерата пред семейното щастие. Той е имал собствено семейство и любима жена, но заради отдадеността на работа си и честите пътувания той губи всичко. Неговата съпруга не можела да живее с Кадир, който постоянно е зает с работа. Затова се е наложило двойката да се раздели. След раздялата бизнесменът се затваря в себе си и не допуска никого в сърцето си.

Дълго те чаках
Дълго те чаках (Seni Çok Bekledim) сериал – актьори, сюжет, герои, персонажи.

Животът свързан с постоянни пътувания е оставил отпечатък върху неговият характер. Кадир (Йозджан Дениз) не е свикнал да споделя чувствата си с другите. Той не се среща често с брат си и общува с малко приятели. Главният герой от сериала „Дълго те чаках“ добре осъзнава, че с такава рутина на живота, трудно може да разчита на щастие в личен план. Дълги години той не обръща внимание на жените, като посвещава изцяло свободното си време на работа и кариерата. Едно пътуване обаче може напълно да промени живота му. Срещата с младата Айлиз (Ирем Хелваджъоулу) ще докосне най-тънките струни на душата му.Айлиз е младо и амбициозно момиче. Тя е много по-млада от главния герой, но печели сърцето му с постоянството си и желанието да постигне кариерно развитие. Тя, както и Кадир, пътува много, води изложби и участва в конференции. Животът на момичето е планиран до минута и няма абсолютно никакво място за любов и романтика. Айлиз е успешен фотограф, чиято работа налага постоянно да участва в изложби. Тя успява да създаде уникални образи, които резонират в сърцата на много хора. След като преживява загубата на баща си в ранна възраст, момичето се научава да бъде независима.

Срещайки се случайно по време на пътуване до Катар, Айлис и Кадир се влюбват. Двамата се нуждаят от човек, който да ги разбере. Любовта им дава шанс за щастлив съвместен живот.

Серийният филм „Дълго те чаках“ (Seni Çok Bekledim) ще се хареса на феновете на романтични турски сериали. Той ще върне вярата, че дори и най-самотният човек може да намери своето щастие. Създателите на поредицата са подготвили истинска любовна история за публиката и невероятен финал в неговият последен епизод. Можете да гледате онлайн всички епизоди на новия турски сериал „Дълго те чаках“ (Seni Çok Bekledim) или в ефир с бг аудио.

error: Content is protected !!