Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дъщерята на посланика (Sefirin Kızı)

Турският драматичен сериал „Дъщерята на посланика“ (Sefirin Kızı), режисиран от Емре Кабакушак с участието на актьорите Неслихан Атагюл и Енгин Акюрек успя да спечели публиката със своята очарователна и много трагична история още от неговият първи епизод.

Дъщерята на посланика
Дъщерята на посланика (Sefirin Kızı) сериал, актьори, сюжет, герои и персонажи.

Тя е дъщеря на посланик, а той е богат бизнесмен от турския хинтерланд. Но това е в наши дни. Те се срещат за първи път, когато са били още малки и чисти деца. Тогава Наре отива в Бодрум за празниците. Санджар Ефеоглу, който тогава е бил момче от бедно семейство, се влюбва в нея, но семействата им са против това. Наре е родена в Исландия, израснала е в Норвегия, живяла е в Япония и Индия. Тя е такъв гражданин на света, който знае няколко езика. Тя е образовано и интелигентно момиче.

Той е селско момче, чиито баща работи цял живот в маслиновите гори. Санджар (Енгин Акюрек) никога не е бил никъде, освен в родния си град. Но двама тийнейджъри от семейства в противоположните краища на социалната стълбица не искат да се примирят с това. Те се обичат с цялото си сърце и доколкото са могли са се борили за любовта си с целия свят.

Наре и Санджар не могат да издържат дори един ден един без друг и накрая идва денят, в който се съгласяват не само да се срещнат, за да прекарат време в компанията на другия, но и тайно да се женят, въпреки всичко. Наре успява да избяга при Санджар. Въпреки всички препятствия изглежда, че щастието на двамата влюбени предстои и никой не може да им се намеси, осъществявайки, но …

Точно в тази нощ, когато трябва да се състои тайната сватба и да си кажат завинаги „не ме оставяй„, Наре изчезва без следа. Дълго време съкрушеният Санджар не може да повярва какво се е случило. Той решава, че момичето го е напуснало, предало е любовта им, която вероятно е била лъжа от началото до края. Но той не знае цялата истина за случилото се и това до известна степен оправда мислите му.

Наре (дъщерята на посланика) изчезва в деня на брачната си нощ, за да се появи отново в живота на Санджар, точно девет години по-късно, в друга брачна нощ. Нещо повече, тя пристига в деня на сватбата между Санджар и друга жена. Наре, която се появява изневиделица, не идва сама, а с очарователно дете – дъщеря на Санджар, която е отглеждала сама през всичките тези години.

Сега обаче двамата са напълно различни. Санджар е станал богат и амбициозен мъж, който притежава маслинови гори и живее в красиво имение. След като е бил предаден (както вярва) от Наре, той се жени за друга жена. В същото време Наре, която е била чисто, мило и нежно момиче, е станала много решителна, дори по-умна, независима жена, която винаги прави това, което планира. Тя е станала жена войн, но къде е била през тези години? Всичко това може да проследите гледайки онлайн всички епизоди на сериала „Дъщерята на посланика“ (Sefirin Kızı) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!