Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дъщеря ми (Kızım)

Главната героиня в турския сериал „Дъщеря ми“ (Kızım) Ойкю е ученичка в началното училище, която живее с леля си. Момичето е напълно самостоятелно. Тя сама приготвя храната, следи за чистотата и прави домашните си. Присъствието на грижовност и обич в живота й е минимално. Това което знае за родителите си е че са починали. Грижите за нея са оставени на нейната леля, която е потопена в собствения си живот. Един ден жената изчезва заедно с обзавеждането на къщата. Ойкю (Берен Гьокйълдъз) намира бележка, в която леля й казва, че отсега нататък момичето ще живее с баща си, като посочва неговия адрес. Ойкю отива на адреса, където открива баща си Демир – небрежен дребен мошеник, която живее в занемарен и мръсен апартамент.

Дъщеря ми (Kızım)
Дъщеря ми (Kızım) сериал – актьори, герои, персонажи сюжет и актьорски състав.

Занапред това негостоприемно място трябва да бъде неин дом. Но Демир никога не би приел неочаквано появилата се дъщеря, ако не беше една специална случайност… Момичето се превръща в истинско спасение за Демир, който е обвинен в измама. Сега Демир трябва да изостави криминалните си дела и да се посвети на отглеждането на своето дете. Само с изпълнението на това условие той е освободен от съда.

Демир (Буура Гюлсой) трябва да се примири с настоящата ситуация. Той започва да свиква с дъщеря си, постепенно откривайки “ рецепта за любов „. Ойкю случайно среща г-жа Джандан (Лейля Лидия Туутлу). Тя е ветеринарен лекар, към която момиченцето скоро ще се обърне за помощ. Всъщност Джандан е и основният обект на новата измама на Демир, в която е замесен неговия приятел Уур (Тугай Мерджан). Двамата ще се опитат да оценят картините наследени от Джандан на умишлено по-ниска цена. Пречка за извършване на това е не друг, а самата Ойкю, която се е сприятелила с Джандан. Момичето има силно чувство за справедливост, не понася лъжи и с всички сили иска да научи баща си на същото. Ойкю също крие неприятна тайна за болестта си, която бавно, но сигурно застрашава здравето й.

Какво още предстои, може да разберете гледайки в ефир с бг аудио или онлайн всички епизоди на турският серен филм „Дъщеря ми“ (Kızım) до неговият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!