Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Дюран (Duran)

В центъра на 9-серийният турски сериал „Дюран“ (Duran) са тримата младежи – Дюран (Октай Чубук), Джелал (Бурак Джан Доган) и Мустафа (Батухан Геленер), които произхождат от бедни семейства и живеят в предградията на Истанбул. Момчетата са достигнали възрастта, в която амбициите ги завладяват. Тримата приятели решават да намерят начин, с който да се отърват от бедните квартали, в които живеят. Всеки от тях има своя мечта и са готови да положат много усилия, за да постигнат целите си. Дюран тренира муай-тай от дълго време и мечтае да спечели престижно състезание, което не само ще му донесе слава и популярност, но и огромни пари, които завинаги ще го спасят от бедността.

Дюран (Duran)
Дюран (Duran) сюжет, герои, персонажи и актьори.

Джелал е музикант и иска да стане известен рап изпълнител, за който цялата страна ще знае. Техният приятел Мустафа мечтае да стане част от подземния свят на Истанбул, което ще му даде сила и огромно влияние. От друга страна, не само Дюран мечтае да спечели турнир по муай-тай. Опитният боксьор Хаки (Иляс Салман), който е собственик на местната фитнес зала „Златни ръкавици“, също има тази цел. Някога той е бил звезда на ринга и шампион по муай тай, но сега има огромни дългове, които не може да върне. Затова смята бъдещото състезание като своя шанс най-накрая да изплати дълговете си.

Всичко се обърква, когато внучката на Хаки – Аслъ (Бахар Шахин) внезапно пристига в Истанбул от Германия. Никой не е виждал това момиче от много години, а сега тя носи със себе си откраднат диамант. Животът на трима приятели се преобръща, когато в тъмната нощ те срещат мистериозна жена, която им предлага доходоносна, но рискована работа. Сега една грешна стъпка може завинаги да ги лиши от свободата им. Междувременно Аслъ губи диаманта при инцидент и всичко в провинциалния район се обръща с главата надолу. Момчетата ще трябва да платят висока цена, за да постигнат мечтите си.

Всички епизоди на серийният филм „Дюран“ (Duran) се излъчват в онлайн платформата Gain tv. Не пропускайте да проследите вълнуващата история на тримата приятели до самият финал и последен епизод на сериала. В него участват актьорите Бахар Шахин, Октай Чубук, Нил Кесер, Бурак Джан Доган, Мехмет Боздоан, Батухан Геленер и др.

error: Content is protected !!