Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

ЕГО (EGO – Erkege Guven Olmaz)

Сериалът „ЕГО“ (EGO – Erkege Guven Olmaz) разказва за млада влюбена двойка, която трябва да преодолее невъобразими препятствия по пътя към своето щастие. Ерхан Йълдъръм (Алперен Дуймаз) е успешен млад мъж, който работи в голяма компания и мечтае да започне самостоятелен бизнес. Той отдавна е безвъзвратно влюбен в Елиф Текин. Тя е очарователна млада жена, която работи като цветарка. Наскоро Ерхан е предложил брак на Елиф и тя се е съгласила да се омъжи за него. Докато подготовката за сватбата им е в разгара си, двамата мечтаят за голяма къща и щастливо семейство.

Его Ego Erkege Guven Olmaz
ЕГО (Ego – Erkege Guven Olmaz) сериал – сюжет, персонажи, герои и актьори.

Междувременно Сибел Кораслан (Мелиса Аслъ Памук), която е шефка на Ерхан, научава че е сериозно болна и трябва незабавно да се подложи на операция. Тя е млада и красива жена с голямо его, която през целия си живот се е фокусирала върху работата. Никога не е срещала сродната си душа и не е имала семейство. Това което усложнява ситуацията за Сибел е че след операцията тя никога няма да може да има деца. Когато научава, че Ерхан ще се ожени за любимата си Елиф, Сибел му прави предложение, което не може да откаже…

От друга страна Ерхан е във финансово затруднение. Той губи всичко на борсата и затъва в огромни дългове, които е почти невъзможно да изплати. Младият мъж всячески се опитва да скрие проблемите си от любимата си, но Елиф открива това. Нещо повече, целият ѝ живот е разбит, когато истината за негласната сделка със Сибел е разкрита и измамата излиза наяве. Сега Елиф трябва да вземе най-важното решение в живота си, от което ще зависи нейното бъдеще.

Какво ще се случи със Ерхан, Елиф и Сибел, ще разберем гледайки всички епизоди на сериала „ЕГО“ (EGO – Erkege Guven Olmaz), излъчващ се по телевизия Fox, както и онлайн, до неговият финал и последен епизод. В този сериен филм участват актьорите Алперен Дуймаз, Мелиса Аслъ Памук, Ахмет Каякесен, Рюя Хелин Демирбулут, Наз Сайинер, Хюлия Гюлшен, Азиз Джанер Инан, Дерия Бешерлер и др.

error: Content is protected !!