Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Еда Едже (Eda Ece)

В град Истанбул, през 1990 г. на 20 юни се ражда сладкото момиче Еда Едже – четвъртото дете в семейството. Майка й се е грижела за къщата и се опитвала да създаде уют в нея. Бащата работи като електроинженер и се опитва да осигури парите в семейството. Децата са били обичани и желани, родителите им ги подкрепят във всякакви начинания. Най-малката дъщеря посещава уроци по пиано, балет и учи чужди езици. Така започва историята на актрисата Еда Едже.

Еда Едже (Eda Ece)
Еда Едже (Eda Ece) сериали, филми, личен живот и биография.

Турската актриса Еда Едже (Eda Ece) е можела да стане психолог, но красотата и талантът й я извеждат на телевизионния екран. Още с първото си участие във филм, като тийнейджърка, момичето се превръща в звездата на сериала, който й дава слава и любовта на публиката. Въпреки факта, че е скромна и не се стреми към слава, нейната биография привлича вниманието на журналисти и фенове.

Еда Едже е родена на 20 юни 1990 г. в Истанбул. Актрисата спомня детството си с нежност и благодарност. Израснала е в любящо, заможно и интелигентно семейство. Нейният баща е инженер, а майка й се занимава с отглеждането на четирите им деца. Едната сестра на Еда Едже е с 9 години по-голяма от нея, а другата със 7 години. В деня на своя 29-и рожден ден, актрисата публикува снимка в Instagram, на която по-големите й сестри я държат на ръце, когато я изписват от болницата.

От ранна възраст Еда Едже е привлечена от творчеството – свири на пиано, играе балет и изучава чужди езици. Но основната любов е училищният театър, където Еда изиграва първите си роли. Именно там тя е забелязана от телевизионните мениджъри, които я канят на 13-годишна възраст за участие в сериала „Наука за живота“. Без да възнамерява да превърне актьорството в професия, след като завършва гимназия, Еда Едже постъпва в психологическия факултет на университета Билги в Истанбул. Още на 19-годишна възраст започва да се издържа, за да не зависи от никого.

Един от недостатъците на актьорската професия за Еда Едже е невъзможността да скрие личния си живот от любопитни очи. Тя трябва да живее според законите на новото време и да поддържа акаунт в Instagram, като редовно го актуализира със свежи снимки. С удоволствие публикува снимки с любимите си домашни любимци – котка и куче. През 2020 г. Еда отпразнува 30-ия си рожден ден и благодари в Instagram на семейството, роднините и приятелите си, че вярват в нея и правят живота й прекрасен. Сред многобройните й снимки има и такива, които демонстрират привлекателната й фигура. С ръст 168 см, тя тежи 52 кг.

В любовните си отношение Еда Едже поставя искрените разговори над физическото привличане. През 2019 г. започва роман с баскетболиста Буграхан Тунджер. Преди това нейно гадже е певецът Ферман Акгюл, но срещите им не завършват с нищо сериозно. Феновете бързаха да приписват романси на момичето с партньори от снимачната площадка, но отношенията с нейните колеги са чисто професионални.

Сериалът Опасно изкушение, който започна да се излъчва през 2018 г., изведе популярността на актрисата на високо ниво. Тя изиграва ролята на Йълдъз – леко повърхностно и несериозно момиче, което се омъжва за мъж, два пъти по-възрастен от нея. Актрисата уважава своята героиня, но за разлика от нея не изпитва зависимост към комфорта и материалните неща.

error: Content is protected !!