Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Една жена (Kadın)

Главната героиня от сериала „Една жена“ (Kadın) – Бахар, от ранно детство е свикнала да се справя с трудностите в живота си. Когато е била още дете на осем години, нейната майка Хатидже е напуснала семейството заради друг мъж. Оттогава са изминали 20 години, през които Бахар никога не е общувала с майка си. Тя е отгледана от баба си и баща си, но те загиват. Бахар се омъжва за мъж на име Сарп. Изглежда, че запознанството с красивия Сарп ще сложи край на нейното нещастие.

Искрена любов, силно семейство и две деца – това е истинско щастие! Но съдбата отново подлага Бахар на изпитание, когато Сарп трагично загива. Младата жена отново остава сама с тревогите си. Упоритата работа и дълбоките духовни рани не лишават Бахар от оптимизъм, защото тя има две любими деца. Заради тях младата жена се събужда сутрин, усмихва се и намира сили да живее. Тя се отдава в грижите за първокласника Нисан и своето бебе Дорук.

Една жена Kadın
Една жена (Kadın) сериал – герои, сюжет, персонажи и актьори.

Спомняйки си трудното си детство, Бахар от сериала „Една жена“ (Kadın) не се щади, за да осигури достойни условия на живот за своите деца. Веселият й нрав и грижа за семейството не остават без отговор – децата обожават майка си и само в нея виждат защита от жестокостта на този свят. Всичко обаче се променя, когато миналото като ураган нахлува в живота на Бахар, унищожавайки онзи крехък свят на нейното семейство, в който няма място за измама и предателство. Когато на прага се появява отдавна забравената й майка, Бахар не разбира дали да й се радва или да плаче. Неочакваната гостенка ясно си спомня дъщеря си, но каква е причината да се появи след толкова години?

Събитията като вихрушка преобръщат и без това тежкият живот на Бахар и нейните деца. Нови познанства, нови трудности и разочарования. Изглежда че всичко това ще се стовари върху младата жена, но какво ще стане, ако всичко това е само краят на несгодите и предстои нов живот и дори нова любов? В животът на Бахар влиза и нейната полусестра Ширин, която ще се опита да й навреди. Какво още предстои да се случи ще разберем гледайки сериала „Една жена“ (Kadın) до неговия финал и последен епизод. Всички епизоди се излъчват с бг аудо по българските телевизии. Сред участващите актьори са Йозге Йозпиринчджи,Бену Йълдъръмлар, Джанер Джиндорук, Серай Кая и др.

error: Content is protected !!