Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Една любовна история / Bir Aşk Hikayesi – сюжет

Сюжета на турският сериал „Една любовна история“ разказва за млада, красива жена на име Джейлян. Тя се влюбва в свой приятел на име Толга. Младежът е певец, който умее да покорява женските сърца. Тогла и Джейлян имат дълга съвместна история. Израснали са заедно под един покрив, но имат различен социален и финансов живот. Тогла е от богато семейство, а родителите на Джейлян са помощен персонал в дома на певеца. Той дори не предполага за нейната специална любов към неговата особа. Тогла приема своята приятелка за нещо специално, като споделя с нея най-личните си преживявания и любовните завоевания, а самата Джейлян се сблъсква с поредица от разочарования.

Една любовна история - турски сериал
Една любовна история преразказана в епизодите на турския сериал

Млада и красива актриса, която е приятелка на Джейлян е последната любов на певеца. За разлика от неговите усещания, хубавицата няма сериозни намерения спрямо него. Това кара момчето да се обърне към приятелката си Джейлян и да я помоли за съдействие в сближаването му с актрисата.
Съдбата обаче е подготвила изненади за тримата младежи. Налага се заедно да заминат в Германия, а там Тогла ще снима свой клип. Всичко върви добре, докато Джейлян преценява, че битката й за нейният възлюбен е невъзможна, при което тръгва обратно към Истанбул. По пътя обаче се случва нещастие. Тя е обрана и остава съвсем сама и без документи, а завръщането й в родината е немислимо.
Тогава се появява друг персонаж на телевизионната поредицата „Една любовна история“. Това е Коркут, който е красив млад мъж. Детството му е протекло не леко, бил е оставен в сиропиталище, от където е осиновен на 2 годишна възраст. Но това съвсем не е всичко, семейството заминава за Германия, където след автомобилна катастрофа Коркут отново остава сам. Така се озовава на улицата, където се научава да оцелява и да живее в бедност. Момчето се влюбва в момиче на име Аслъ. Когато отива да сподели желанието си да се събере с избраницата на своето сърце, при приятеля си Йълмаз, прави най-голямата си грешка. Той не знае, че Йълмаз и Аслъ имат връзка, а самият му приятел е много богат и шанса да се бори е нулев.
Всичко това води до поредица от обърквания, а едно от тях е постъпката на Йълмаз, който узнал за чувствата на Коркут, отива при бащата на Аслъ, за да поиска първи ръката й. Щом Коркут научава това, Аслъ му „забива кама в гърба“, като споделя, че го обича, но предпочита парите на Йълмаз.
И в този прекрасен за едни и коварен за други момент, съдбата среща Джейлян и Коркут. Въпреки начина им на живот, проблемите и характерите, двамата си допадат и може би причината за това е най-вече общата им неволя – една нощ под небето, съвсем сами. В тази нощ те запазват едни запомнящи се моменти, а на утринта се разделят.
Животът и за двамата продължава да тече поотделно, докато Коркут не среща поредната спънка в живота си. Прострелян е в главата и въпреки, че спасяват живота му, лекарите не дават големи надежди за неговото бъдеще. Това кара Коркут да се върне в Истанбул, за да открие корените си. Тогава среща сестра си, която също е изоставено дете, а майка им се оказва тази на Толга.
Как ще се развият събитията занапред, дали Коркут ще търси отмъщение за целия си прокълнат живот или съдбата му е подготвила друго. Дали отново ще се срещне с чаровната Джейлян и как ще потръгне живота на всеки един от персонажите предстои да разберем, гледайки сериала „Една любовна история“ до неговия последен финален епизод.
Сериалът е представен в 36 оригинални епизода, а в главните роли ще видим актьорите Сезкин Йоздемир в ролята на Коркут, Дамла Сьонмез играеща Джейлян, Ямач Тели пресъздаващ Толга, Елчин Сангу, Зухал Олджай и др.

Вашият коментар

error: Content is protected !!