Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Една малка дневна светлина (Bir Kucuk Gun Isigi)

Сериалът „Една малка дневна светлина“ (Bir Kucuk Gun Isigi) разказва за младата Елиф (Серай Кая), която е омъжена за Хакан. Те живеят щастлив семеен живот и изглеждат като безупречна семейна двойка. Едно съдбовно събитие обаче променя всичко. Хакан загива в автомобилна катастрофа, а Елиф остава сама след внезапната смърт на съпруга си. Неочаквано тя разбира, че Хакан й е оставил огромни дългове, освен това той не е бил верен съпруг. Хакан е имал друга съпруга в продължение на много години, от която има дъщеря на име Гюнеш. Сега Елиф си поставя за мисия да намери тази жена и нейната дъщеря. Тя отива на работното място на Хакан и моли богатия бизнесмен Фърат (Берк Октай) за помощ.

Една малка дневна светлина Bir Kucuk Gun Isigi
Една малка дневна светлина (Bir Kucuk Gun Isigi) сериал – сюжет, персонажи, актьори и герои

Фърат току-що е намерил своята лекомислена сестра Дила (Тууче Ачъкгьоз), изчезнала преди много години, и я е върнал у дома. Животът на Фърат е достатъчно усложнен – от една страна заради жестоката му майка Умран (Есра Дерманджиолу), а от друга заради наглата, непокорна и неконтролируема Дила. Фърат се влюбва в Елиф още от пръв поглед и иска да прекарва време с нея, затова й обещава да й помогне да намери любовницата на Хакан. Така Елиф и Фърат тръгват по нейните следи.

Оказа се, че майката на Гюнеш, не искайки сама да отглежда дъщеря си, я е оставила в сиропиталище и сега Елиф ще се опита да вземе и отгледа момичето. Но нито Фърат, нито Елиф дори не подозират каква изненада им е подготвила съдбата. Когато Фърат е заподозрял, че неговата избухлива сестра Дила има връзка с Хакан, той я е последвал, за да разбере повече за връзката им и по невнимание е предизвикал инцидента, който е причинил смъртта на Хакан. Освен това Фърат още не знае, че малката Гюнеш му е племенница.

Какво още ще се случи в сериала Една малка дневна светлина (Bir Kucuk Gun Isigi) ще разберем гледайки всички епизоди на серийният филм до неговият последен епизод финал. Сред актьорите участващи в телевизионната поредица, излъчваща се в ефир по Atv, както и онлайн, са Серай Кая, Берк Октай, Есра Дерманджиолу, Шейма Коркмаз, Тууче Ачъкгьоз и др. Сериалът е популярен още със заглавието „Малък лъч светлина“.

error: Content is protected !!