Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Езел (Ezel)

Сериала „Езел“ разкрива историята на млад мъж на име Омар, който е влюбен и изпълнен с желания и идеи за живота. Когато обаче решава да направи голяма крачка в живота си и да предложи брак на своята любима, неочаквано за всички, той е обвинен в убийство, за което няма представа. За дълго време го прибират в затвора и това коренно променя идеите, мечтите и всичко, в което вярва.

Езел
Езел сюжет, актьори, персонажи и герои.

Омар прекарва дълги години на изгнание в затвора, лишен от всичко, което е можел да има. Там той се запознава с много други мъже, от които се научава на различни неща. Един от най-добрите му ментори е възрастен мъж обвинен за убийство. За разлика от престъплението заради, което излежава присъда, човека от подземния свят е много добър, грижовен и успява да предаде без брои ценни съвети на Омар, които в последствие ще се окажат и живото спасяващи за него.

Една непредвидена и неочаквана ситуация променя коренно скучния и монотонен живот на Омар в затвора. Възникнал пожар помага на главния герой да напусне килийните стени, в който живее ден след ден и да избяга в света, за който винаги е жадувал. Омар сменя самоличността си, с цел да започне нов живот на чисто. Подлага се на серия от пластични операции с помощта на своя приятел и учител от затвора, което напълно изменя външността му. Променя също и името си на Езел.

Така прероден в напълно нова кожа Езел е изправен пред решението, дали да тръгне по новия път, за който му е дадена възможност или да търси отмъщение и да разкрие, защо е бил предаден от най-добрите си приятели начело с любимата му Ейшан (Джансу Дере), която едва ли не е забила ножа в гърба му. Езел среща отново приятелите и любимата от детството си, но само той знае за измяната им. Сега има нова самоличност и това може да се окаже коза в отмъщението му.

Турският телевизионен филм „Езел“ е невероятна, пленителна, вълнуваща и трогателна история. Вплетените чувства на любов, омраза, амбиции и мечти, истинността и лъжата всичко прави сериала незабравим и желан от зрителите. Сериалът е заснет в два сезона, а неговият последен епизод финал е епизод 71. Поредицата е излъчвана както онлайн, така и в ефир с бг аудио. Сред актьорския състав са Кенан Имирзалъолу, Джансу Дере, Баръш Фалай и др.

По мотиви на Езел е създаден и румънския сериал Влад, който се излъчва и в България през 2021г.

error: Content is protected !!