Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Елиф от Част от мен

Елиф от сериала Част от мен е чаровно момиче, което баща й Дурмуш я принуждава да се омъжи за Максут, който тя ненавижда. Един ден, когато желанието на баща й взима краен предел се случва нещо, което ще промени съдбата на цялото семейство за винаги.
Елиф от Част от мен
Елиф от Част от мен и всичко за нея.

В този ден нейната майка, се опитва да я спаси от агресията на собствения й баща, но в следствие на това, той загива. Опитвайки се да се скрият от полицията, Елиф заедно с нейната по-малка сестра Назлъ и майка им заминават за Истанбул. Още при пристигането им обаче, майка им е заловена и арестувана. Освен това здравето на Назлъ се влошава и става ясно че й е нужна много скъпа сърдечна операция. Елиф е в безизходица, но е твърдо решена да помогне на единствените си близки.

В Истанбул семейството има близък приятел, на който тя се обажда. Това е Халил, работещ за семейство Йорукхан. По време на разговора им, той е с Каймет Йорукхан – майката на Кахраман Йорукхан, която научава за цялата ситуация. Каймет предлага да помогне на момичето, но си има своите условия – Елиф да стане сурогатна майка, която да износи бебето на нейният син Кахраман и неговата жена Дефне. Притисната от обстоятелствата и опитвайки се да спаси живота на сестра си Назлъ и да измъкне майка си от затвора, тя се съгласява на това. Мислейки че след 9 месеца ще заживее нов живот със сестра си и своята майка, Елиф отива в болницата, където трябва да се извърши процедурата. Но това, което тя не знае е че няма да носи бебето на Дефне, а своето собствено…
По време на бременността Елиф живее в една от къщите на семейство Йорукхан, където е под строгия контрол на Каймет. Постепенно обаче между Елиф и Кахраман започват да се случват събития, които ги сближават с всеки изминал ден.
Как обаче ще реагира Дефне (жената на Кахраман) на всичко това предстои да разберем гледайки този турски сериал. Междувременно в живота на Елиф се намесва Максут, от който се опитва да избяга. Той е решен да я вземе със себе си и ще обърка ситуацията още повече…
error: Content is protected !!