Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Емир от Огледален свят

Чаатай Улусой играе ролята на един от главните герои в сериала „Огледален свят“ – Емир Сарафоолу. Емир е красиво и богато момче, което е свикнало да има всичко и да живее в охолство. Той е популярен не само в университета, в който учи, но и в целия град.

Емир от Огледален свят
Емир от Огледален свят и всичко за него.

Наричан е „господарят на нощта“ и е в центъра на обективите на пресата. Емир има много почитателки, но нито една не е успяла да докосне сърцето му до момента, в който се запознава с Фериа. Той е привлечен от нея, чувствайки нещо повече от краткотрайно увлечение. Тя е съвсем различна от обичайното му обкръжение и успява да го впечатли безумно. Взаимната им любов променя живота и на двамата, но предстоят много изпитания на съдбата, през които трябва да преминат заедно в името на любовта си един към друг.
В тази история на двама влюбени дошли от различни светове – този на безграничните финансови възможности и този на безпаричието. Емир и Фериа ще изживеят много незабравими моменти и изпитания в името на своята любов. Зад охолният живот на Емир обаче се крие сложна лична драма, а именно липсата на подкрепа в лицето на родителите си. Фериа от своя страна, живеейки в собствен образ измислен от нея, също и липсва подкрепата на собствения и баща Реза. И двамата търсят щастието в живота, като същността на парите остава на заден план пред обичта им един към друг. Въпреки всичко любовта на Фериа и Емир от Огледален свят е поставена пред много изпитания и премеждия, които трябва да преодолеят, за да преоткрият себе си и своите чувства. А какъв ще бъде пътят на Емир, зависи от самия него…
Чаатай Улусой е известен на българските зрители с участието си в два филма – „Реджеп Иведик 3“ и „Параноя“. Той е и главен герой в турският сериал „Кварталът на богатите“ пресъздавайки образа на Яман Копер. Печелил е престижна награда за модел на годината на Турция през 2010г.

error: Content is protected !!