Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Забранената ябълка (Yasak Elma)

Завладяващият турски сериал „Забранената ябълка“ (Yasak Elma) бързо набира популярност благодарение на страхотният си сюжет и силния си актьорски състав. Филмовата поредица разказва историята на двете обичащи се сестри Зейнеп и Йълдъз. Те са пълна противоположност една на друга и имат различни мечти.

Животът на Йълдъз се променя след запознанството ѝ с Ендер Аргун, която е светска жена. Тя е успяла да се омъжи за бившия си работодател Халит, но известно време след сключването на брака, решава да се разведе. Ендер обаче не желае да дели имуществото на своя съпруг нито с него, нито с неговите деца от предишните му бракове. За да завземе богатството му и ​​да се отърве от съпруга си, тя е решена да използва младата Йълдъз. Тя убеждава момичето да съблазни съпруга й, за да може да го компрометира и да го обвини в изневяра. Притисната от финансовите си задължения Йълдъз се съгласява на това опасно изкушение. Съпругата Ендер обаче не подозира, че плановете на Йълдъз са малко по-различни. Тя ще опита да стане следващата госпожа Аргун и да остави Ендер без стотинка.

Забранената ябълка (Yasak Elma)
Забранената ябълка (Yasak Elma) сериал и филм – актьори, персонажи, сюжет, герои, актьорски състав

Докато това се случва в живота на едната сестра, другата сестра (Зейнеп) от сериала „Забранената ябълка“ (популярен още със заглавието Опасно изкушение) се запознава с мъж на име Алихан Ташдемир. Той е изключително арогантен, груб и заможен бизнесмен, който купува компанията, в която работи Зейнеп. Въпреки че в началото не се харесват, тя е назначена за негова секретарка. Противоположните характери на Алихан и Зейнеп обаче скоро се превръщат в симпатия. Но Зейнеп не знае, че Алихан е съдружник на Халит и брат на предишна негова съпруга.

Героите в сериала Забранената ябълка (Yasak Elma):

1 Халит Аргун – Добър, богат, трудолюбив и уважаван предприемач. Единственият му проблем е, че е женкар. Привлича го красотата и младостта. Свикнал е винаги да вижда красиви и добре поддържани жени около себе си. При развод с жените, не им оставя нито стотинка. Той дори държи бижутата си в личен сейф, като по този начин се застрахова. Не може да живее без вниманието на жените и иска винаги да му показват внимание и любов.

2 Ендер Аргун е съпруга на Халит. Тя е истинска светска жена. Използвайки красотата си, тя е успяла да се омъжи за него. Обича парите и властта.

3 Алихан Ташдемир – красавец, който където и да отиде, обръща всички погледи към себе си. Около него се въртят много жени. Перфекционист, в никакъв случай не приема грешки. Безмилостен на работа, никога не дава втори шанс. В живота му има много малко хора, на които се доверява и цени. Обича да изглежда безпощаден, иска хората да се страхуват от него.

4 Йълдъз – за нея ключът към щастието е намирането на богат съпруг и воденето на луксозен живот. След известно време, осъзнавайки, че предложението на Ендър може да промени живота й. Тя ще използва ума си, за да съблазни Халит и да стане негова съпруга.

5 Зейнеп – сестра на Йълдъз, две години по-малка от нея. Тя не е толкова бляскава и привлекателна като Йълдъз. Зейнеп привлича вниманието на хората със своя характер. Тя е честна, трудолюбива и умна. Винаги изразява мнението си и не се страхува от това.

6 Хакан Куртулуш – дългогодишен приятел на Алихан. Един от тези, които го познават най-добре. Доверен и честен. Той наистина много обича Алихан. Когато бащата на Хакан е болен, Алихан го подкрепя морално и финансово. Хакан не забравя стореното добро. Истински приятел.

7 Зерин Ташдемир – бивша съпруга на Халит и сестрата на Алихан. Животът й започва, когато се омъжва за Халит и приключва, когато се развежда с него. Тя вярва, че всички освен нея, са заедно с Халит, само заради парите му. Дори години по-късно Зерин чака Халит да се върне отново при нея.

8 Зехра Аргун – дъщеря на Халит от първият му брак. Най-голямата сред децата на Халит.

9 Лила Аргун – дъщерята на Халит от Зерин. Тя много цени баща си. Счита обсебващата любов на майка си към него за глупава. Сигурна е че нищо не я заплашва, тъй като баща й е Халит Аргун, а чичо й е Алихан Ташдемир.

10 Ерим Аргун – син на Халит и Ендър. Той е зрял, разумен, не е разглезен и е примерен син. Винаги е на страната на баща си. Може да говори и да се сприятелява с всички.

11 Лале Узун – момиче, с което Алихан има връзка от дълго време. Мечтае да се омъжи за него.

Турският сериал „Забранената ябълка (Yasak Elma) може да гледате в ефир или онлайн с бг аудио. Не пропускайте да се насладите на всички негови епизоди до самия финал и последен епизод на този вълнуващ сериен филм. Сред актьорите участващи в него са Онур Туна, Севда Ергинджи, Шеввал Сам, Еда Едже, Талат Булут и др.

error: Content is protected !!