Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Завръщане / Sila – сюжет

Филмовият турски сериал „Завръщане“ (Sila) е трогателна история, в която обичаят е закон. В този филм главните герои са Съла и Боран, които ще преживеят много, в опита си да извоюват свободата и любовта си…
Съла е красиво и образовано момиче, което живее идиличен живот с приемните си родители, които са сред най-богатите хора в Истанбул. Всичко за Съла е наред, докато не среща истинския си баща. От него тя научва, че майка й умира и че последното й желание е да види дъщеря си.

Завръщане сериал
Завръщане – епизоди и всичко за Съла и Боран

Развълнувана Съла решава да посети, биологичното си семейство, без да подозира, че реалността всъщност е друга. Истинската причина за срещата й с биологичния й баща е, че иска да я ожени в дълбините на Анадола, за да сложи край на враждата, която иначе би струвала живота на брат й или началото на зрелостта на дванайсет годишната й сестра. Съла е на път да попадне в капана, приемайки да види майка си. Тя решава да остане за няколко дена в чест на сватбата между брат си със сестрата на местен ага, без да подозира, че се подготвя и нейната сватба. Омъжена по принуда, Съла се намира в капан, от който се опитва да избяга, но това което открива е че мъжа, за който се е омъжила, също не желае този брак, но за да спаси сестра си също е бил принуден да го сключи. Хванати в този капан и борейки се да намерят изход от него, двамата герои от сериала „Завръщане“ ще се сближат и не след дълго ще изпитат чувства един към друг. За разлика от Боран, който вижда бъдещето си в град Мардин, Съла копнее за момента, в който ще се върне в Истанбул, където е израснала. Ако избяга обаче, живота на брат и Азад и любимата му Нарин ще е застрашен, заради суровите традиции, които властват от векове в Мардин. За това бягството й е възможно само, ако Азад и Нарин също са готови на това. Въпреки желанието си да избяга, Съла е разкъсвана от чувствата си към Боран, които се засилват с всеки изминал ден и правят взимането на това решение все по-трудно…
В каква посока ще тръгне живота на Боран и Съла, както и този на Нарин и Азад, предстои да разберем от епизодите на сериала „Завръщане“.
Филмът е заснет през 2006-2008г. Действието се развива основно в град Мардин, който съчетава архитектурата на различни епохи. В България филма „Завръщане“ стартира през 2015г. и е сред любимите сериали на зрителите. А вие харесвате ли този сериал?

Вашият коментар

error: Content is protected !!