Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Затворник (Осъден Mahkum)

В центърът на сюжета на детективския турски сериал „Затворник“ (Осъден Mahkum) е младият прокурор Фърат Булут (Онур Туна). Той е честен и принципен човек, който никога не изоставя собствената си съвест. Фърат е свестен и грижовен семеен човек, женен е за чаровната красавица Зейнеп, която работи като учителка. Двамата имат 5-годишна дъщеря на име Назлъ. Фърат е постоянно зает с работата си и има малко свободно време, което изцяло отделя на малката Назлъ. Самият Фърат израства без родители. Те са починали, когато е бил тийнейджър, но въпреки финансовите си трудности успява да получи престижно образование и да изгради кариера.

Затворник Осъден Mahkum
Затворник (Осъден Mahkum) сериал – актьори, герои, сюжет и персонажи.

Животът на Фърат обаче скоро се променя драматично, когато в съдебната зала се изправя срещу сина на един от най-богатите и влиятелни бизнесмени в Европа – Баръш Йесари (Исмаил Хаджиоглу). Баръш е обвинен в убийство и сега с помощта на влиянието и връзките на семейството си се опитва да прикрие това престъпление. От друга страна целта на неподкупния и принципен Фират е да докаже неговата вина. Докато бащата на Баръш – Захит Йесари полага всички усилия да отърве сина си от обвиненията и да го измъкне от тази ситуация, прокурорът Фърат се опитва да направи обратното.

Един ден неочаквано Фърат се събужда в затворническа килия. Той не помни нищо, но когато разбира в какво е обвинен, не може да намери покой за себе си. Оказва се, че по време на празнуването на рождения ден на дъщеря си се е случила трагедия, за която е обвинен като извършител именно Фърат. Всички негови опити да си спомни какво се е случило са безуспешни. Дали главният герой ще успее да докаже своята невинност, да изчисти репутацията си и да излезе от затвора, ще разберем гледайки всички епизоди на вълнуващия турски сериен филм „Затворник“ (Осъден Mahkum) до неговия финал и последен епизод.

Сериалът е базиран на корейската драма „Подсъдим“ и се излъчва по канал Фокс, както и онлайн. В поредицата „Затворник“ (Mahkum), известен още със заглавието „Осъден“ участват също Серай Кая, Хаял Кьосеоглу, Мелике Ипек Ялова, Анъл Илтер, Тугай Мерджан, Мухаррем Тюрксевер и др.

error: Content is protected !!