Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Земи без закони (Kanunsuz Topraklar)

Сюжетът на сериала „Земи без закони“ (Kanunsuz Topraklar) се развива през 1939 г. в малкото градче Зонгулдак, известно със своята въгледобивна промишленост. Местните жители отдавна са свикнали да живеят не според установените закони, а според вековните традиции и обичаи, които винаги са се отличавали със специална строгост. Повечето от местните жители живеят в бедност, а малцина от тях могат да разчитат на справедливост, но дори и в такива сурови условия има място за чиста и искрена любов…

Главният герой в турският сериал „Земи без закони“ (Kanunsuz Topraklar) е миньорът Давут (Угур Гюнеш). Той живее с майка си Фатма (Мине Тебер), братята си Джемал (Догач Йълдъз) и Еюп (Онур Кая) и със своя баща Тахир (Али Ерказан), който също работи в мината. Животът на семейството е повече от скромен, но въпреки че не живеят в изобилие и лукс, винаги се грижат един за друг. Давут и баща му Тахир работят усилено в мината, собственост на богатия и могъщ Малик бей (Мурат Далтабан).

Земи без закони Kanunsuz Topraklar
Земи без закони (Kanunsuz Topraklar) сериал – герой, актьори, персонажи и сюжет.

Един ден в мината се случва инцидент, който преобръща живота не само на Давут и семейството му, но и на целия град. В този ден, проливен дъжд поставя в опасност работата в мината. Нейният собственик Малик бей, за да не загуби печалба поради престой, не се съобразява с това и изпраща миньорите на работа. По време на пороя се случва трагедия. Мината се срутва и няколко души загиват под развалините, включително бащата на Давут – Тахир. Отговорността за случилото се трябва да падне върху плещите на Малик бей, но благодарение на властта си той се измъква от обвиненията и избягва наказанието.

Такъв обрат на събитията не устройва Давут. Той решава да вдигне миньорите на бунт срещу установения ред и беззаконието. Давут иска да осъди самия Малик бей за смъртта на хората и предприема действия в тази посока. По време на тази конфронтацията, главният герой от сериала „Земи без закони“ среща очарователната Гюлфем (Есра Билгич) – дъщерята на собственика на минната компания. Тя е възпитана в приказен свят на лукс, който няма нищо общо с реалностите на живота. С течение на времето Гюлфем започва да се възхищава на силата и волята на Давут, когото първоначално смята за невъзпитан и груб човек. Така тя се влюбва в него. Нейният баща обаче, възнамерява да я омъжи за богат мъж на име Али Гелик (Неджип Мемили) и никога не би позволил на любимата си дъщеря да се омъжи за беден миньор. Давут също се влюбва в нея, въпреки че осъзнава, че такова момиче не е за него. Двамата знаят, че няма да е лесно да бъдат заедно, но Давут и Гюлфем няма да се откажат от любовта си. Те са готови да преминат през много изпитания, да се справят с всички трудности. Те ще преживеят дори предателството на близките си, само за да бъдат заедно…

Всички епизоди на серийният филм „Земи без закони“ (Kanunsuz Topraklar) се излъчват по телевизия FOX, както и онлайн. В него участват още Неджип Мемили, Каан Ташанер, Езги Челик и др. Ще успят ли Гюлфем и Давуд да защитят любовта си ще разберем, гледайки сериала популярен още със заглавието „Беззаконни земи“ до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!