Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Ибрахим Челиккол (Ibrahim Celikkol)

Ибрахим Челиккол (Ibrahim Celikkol) е известен турски модел и филмов актьор. Той придобива световна слава след излизането на телевизионния сериал Черно-бяла любов, в който играе главната роля. По-долу ще разберете всички подробности от живота на този мистериозен и красив актьор.

Ибрахим Челиккол е роден на 14 февруари 1982 г. в град Измир (в района на Мраморно море, Турция). Според хороскопа е зодия Водолей – очарователен, справедлив, дружелюбен, сдържан и скромен мъж. Майка му е имигрантка от Солун, а баща му е от арабски произход. Ибрахим Челиккол не е единствено дете в семейството – той има и брат.

От детство обича спорта и играе интензивно баскетбол в продължение на 15 години. Достига професионално ниво, а с течение на времето постига значителни успехи. Ибрахим Челиккол е можел да продължи да играе баскетбол, както и да направи успешна спортна кариера, но един повратен момент напълно променя живота му. Той напуска спорта след смъртта на баща си. Актьорът споделя, че не е могъл да продължи да играе баскетбол, след като баща му няма да присъства на неговите баскетболни мачове.

Ибрахим Челиккол Ibrahim Celikkol
Ибрахим Челиккол (Ibrahim Celikkol) сериали, филми, биография и личен живот.

В едно от интервютата си актьорът споделя, че след трагичния инцидент се премества да живее в Истанбул. Един ден, когато вървял по улицата, бил заговорен от непозната жена. Тя се представила като моден агент и му е казала, че има невероятен външен вид. След време, когато Ибрахим Челиккол е на 19-годишна възраст, те се срещат отново и жената му помага да стане модел. Така започва успешно да дефилира на известни модни подиуми, представяйки дрехи на популярни дизайнери. Кариерата на модел го отвежда в Италия, където започва да печели добри пари. Кариерата му на модел продължава осем години. С течение на времето осъзнава, че остарява и пътят му в този бизнес скоро ще приключи. Затова се завръща в Истанбул и отваря собствен магазин за дрехи.

Актьорската кариера на Ибрахим Челиккол започва толкова внезапно, колкото кариерата му като модел. През 2009 г. се среща с режисьора Осман Синав, който го кани на прослушване. Благодарение на атлетичната си фигура, ръст и мъжки чар, той получава първата си роля като капитан Шамил Батурай във филма „Операция Череша“. Актьорът става популярен в цялата страна благодарение на ролята на Джемил в телевизионния сериал „Ифет“. Скоро след това играе поддържаща роля в историческия филм „Завоевание 1453“.

През 2018 г. участва в главната роля в телевизионния сериал „Черно-бяла любов“ заедно с Бирдже Акалай. През 2021 г. участва в снимките на втория сезон на сериала Домът в който си роден е твоята съдба, заедно с Демет Йоздемир. През същата година по телевизията излиза още един сериал с негово участие – „Полетът на птицата“ (Kuş Uçuşu), където той отново участва с Бирдже Акалай. Изключително популярно е и участието му в сериала Великолепен тандем, който е римейк на филма „Танго и Кеш“.

Интересни факти: Актьорът обича природата и постоянно бяга от оживения град. Спортът е част от живота му. Ибрахим Челиккол прекарва много време във фитнеса, за да поддържа тялото си във форма. Обича да тича сутрин и да пътува. Продължава да играе баскетбол, също така плува през лятото и зимата, кара сноуборд, а също така се интересува и от други планински спортове. Освен това актьорът готви добре. Обича кучетата и особено кангалите (турски овчарски кучета). Има 11 кучета от тази порода, които живеят в истанбулската къща на актьора.

Личен живот: Жените буквално полудяват по него. Приписват му множество романси с известни актриси – Ебру Полат, Тугба Екинджи, Ясемин Ален. Имал е и любовни отношения с колежки от снимачната площадка. Най-известният романс беше с актрисата Дениз Чакир от телевизионния сериал „Ифет“. След това беше забелязан с още две звезди – актрисата Синем Кобал и певицата Асуман Краузе.

В крайна сметка среща единственото момиче, с което решава да прекара целия си живот – Михре Мутлу. През април 2017 г. актьорът отива в турския пристанищен град Самсун, за да поиска ръката на своята любима Михре Мутлу от нейните родители. По професия тя е архитект. След като получава тяхното съгласие на 25 май, любимецът на много жени, официално се ожени. На сватбената церемония присъстват най-близките роднини и приятели. След това актьорът споделя сватбени снимки с фенове си в Instagram. Ибрахим много обича децата. Той има петгодишен племенник, с когото прекарва много време. В края на 2020 г. Ибрахим Челиккол става баща.

error: Content is protected !!