Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Игра на късмет (Baht Oyunu)

В центъра на сюжета на романтичният турски сериал „Игра на късмет“ (Baht Oyunu) е младата, очарователна и весела Ада (Джемре Байсел), която мечтае да стане писателка. Тя е загубила баща си, когато е била само на няколко месеца, а майка си на 12-годишна възраст. След това момичето е отгледано от своите лели. Една от тях е Нергис Шахин (Ханде Субаши) – жена със своенравни възгледи, която вярва че омъжвайки се за своята първа любов, ще има щастлив живот. Тя е омъжена за Аслан (Емрах Бен) от 20-годишна възраст. Лелята успява да предаде тези възгледи на своята племенница Ада, която вярва че трябва да се омъжи за своята първа любов.

Игра на късмет (Baht Oyunu)
Игра на късмет (Baht Oyunu) сериал, сюжет, актьори, герои, актьорски състав, персонажи.

Един ден в университета, общителната и пълна с ентусиазъм Ада се среща с красивия чужденец Рюзгяр (Идрис Неби Ташкан). Той е много популярен сред момичетата, а всяка жена близо до него се чувства като кралица. Рюзгяр е отишъл в Турция, за да учи в местен университет, но въпреки интелигентността и таланта си той е на път да прекрати обучението си. Така той се оказва на прага на изключване от университета и депортация в родината си. Сега Рюзгяр трябва да измисли план как да остане в страната. Така за да получи гражданство, той решава да се ожени. Влюбената в него Ада се съгласява да се омъжи за него, вярвайки че с времето той ще я заобича. Три години по-късно Рюзгяр получава гражданство, а Ада е прекъснала обучението си в университета. Един ден момичето с разочарование разбира, че мъжът й е влюбен в неговата колежка Тууче и е на път да я изостави.

Рюзгяр работи в онлайн социална платформа, собственост на амбициозния Бора (Айтач Шашмаз). Именно Бора е другият главен герой в сериала „Игра на късмет“ (Baht Oyunu). Той е добре образован и единствен син на заможно и влиятелно семейство от Истанбул. Младият мъж има силен и независим характер и вярва, че любовта не е взаимно чувство и това, което се смята за истинска любов, може да се случи само в приказките. Един ден Бора обсъжда темата за брака и семейните отношения в заведението, където работи Ада. Чувайки разговора Ада влиза в спор с него вярвайки, че истинската любов е прекрасно чувство, което може да се случи на човек само веднъж. В следствие на този спор обаче тя е уволнена. Разбирайки че Бора е шеф на Рюзгяр, тя го убеждава да я вземе на работа, за да е по-близо до него.

Какво още предстои, ще узнаем гледайки в ефир или онлайн всички епизоди на сериала „Игра на късмет“ (Baht Oyunu) до неговият финал и последен епизод. Епизодите на този мелодраматичен сериен филм, известен още със заглавието „Игра на съдбата“, може да гледате по Kanal D. В ролите участват Джемре Байсел, Айтач Шашмаз, Идрис Неби Ташкан, Ханде Субаши, Фунда Илхан, Емрах Бен и др.

error: Content is protected !!