Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Игра на моята съдба (Kaderimin Oyunu)

Турският сериал „Игра на моята съдба“ (Kaderimin Oyunu) разказва историята на 32-годишна жена на име Асие (Йойкю Карайел), която губи всичко за миг и трябва да започне наново от нулата. Асие е силна личност, която никога не се предава. Колкото и дълбоки да са раните й, тя винаги намира начин да ги излекува. На млада възраст Асие се влюбва в очарователния Джемал (Акън Акъньозю), който също се влюбва в нея от пръв поглед и скоро тайно се омъжва за него. Те живеят щастливо, макар и бедно, но това продължава докато Джемал не среща богатата и дръзка Хелин Демирхан (Мерич Арал). След страстният им романс Джемал научава, че Хелин е бременна и заживява с любовницата си. Така Джемал напуска Асие, оставяйки я с двете им малки деца. Това са дъщеря им Нергис (Ираз Акчам) и синът им Уур.

Игра на моята съдба Kaderimin Oyunu
Игра на моята съдба (Kaderimin Oyunu) сериал, герои, сюжет персонажи и актьори.

Главната героиня на сериала „Игра на моята съдба“ (Kaderimin Oyunu) напълно се посвещава на децата. Заради тях е готова да преодолява всички трудности, да работи ден и нощ, въпреки факта, че трябва да бъде и майка, и баща за тях. Животът на Асие отново се променя, когато с дъщеря й Нергис се случва трагично събитие. В следствие на това младата жена, напуска дома задно с децата си. Оттук нататък Асие никога повече няма да бъде същата. Светът й е обърнат с главата надолу и тя ще преживее много трудности. На път за Истанбул, тя се запознава с мъж на име Махир (Сарп Апак), който и помага. Той е бил дълги години в чужбина.

Помагайки на Асие и децата й, Махир без да осъзнава е въвлечен в необратими събития. Освен това Джемал отново влиза в живота на Асие. Той вече е съвсем различен човек, а не този, когото Асие е познавала и обичала. Благодарение на Махир, Асие заедно с децата си стигат до имението на Демирхан. Махир е израснал в това имение, но дори не подозира, че Хелин Демирхан е причинила разпадането на някога щастливото семейство на Асие.

Гледайте всички епизоди на турската драма „Игра на моята съдба“ (Kaderimin Oyunu) онлайн или в ефир, до самия финал и последен епизод, за да разберете какви други обрати е подготвила съдбата за главните герои. В серийният филм участват още актьорите Есра Дерманджъоулу, Мюфит Каяджан, Юлкю Дуру, Каан Чакър, Йешим Гюл, Йълдъръм Йозджан, Айча Коптур и др.

error: Content is protected !!