Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Идеалният наемател (Kusursuz Kiracı)

Сюжетът на турския сериал „Идеалният наемател“ (Kusursuz Kiracı) разказва за младо момиче на име Мона (Дилан Чичек Дениз). Тя е израснала в сиропиталище и е успяла да осъществи детската си мечтата – да работи като репортер. Мона е журналист и трябва да работи усилено всеки ден, за да свързва двата края.

Един ден, след като пристига на място, на което е възникнал пожар, Мона среща младият фоторепортер Якуп Ортач (Серкай Тютюнку), който също е там, за да заснеме случилото се. Те се харесват отдавна, но имат напълно различни характери и поради гордостта си не могат да признаят чувствата си, показвайки дръзко отношение един към друг. В същият ден, Мона се връща в наетият от нея апартамент, но с изненада намира вещите си пред вратата. Тя си спомня, че сутринта се е скарала със собственикът на жилището и сега той най-безцеремонно е изхвърлил всичко навън.

Идеалният наемател Kusursuz Kiracı
Идеалният наемател (Kusursuz Kiracı) сериал – герои, актьори, сюжет и персонажи.

Останала без дом, главната героиня от сериала „Идеалният наемател“ (Kusursuz Kiracı) се обажда на близката си приятелка Лейла (Мелиса Дьонгел), която също живее в Истанбул. Двете момичета са приятелки от сиропиталището и са израснали заедно. Лейла работи като полицай и винаги подкрепя Мона. Този път обаче Лейла не може да приеме Мона в дома си, защото е на тайна мисия. Така Мона няма друг избор, освен да се обърне за помощ към Якуп. Той с готовност се съгласява да помогне на Мона в този труден за нея момент. Така момичето става негова съквартирантка, но все още не знае, че в този жилищен комплекс се случват мистериозни неща. Всички предишни наематели на Якуп са се изнасяли съвсем скоро след настаняването си. Освен това съседите не са доволни от нейното пристигане и се държат твърде странно и загадъчно.

Ще успее ли Мона да живее в синхрон с новият си съквартирант и каква е мистерията около Якуп, ще узнаем гледайки сериала „Идеалният наемател“ (Kusursuz Kiracı) онлайн или в ефир до неговият финал и последен епизод. В серийният филм участват актьорите Дилан Чичек Дениз, Бену Йълдъръмлар, Мелиса Дьонгел, Йозлем Токаслан и др.

error: Content is protected !!