Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Изкупление (Kefaret)

В центъра на сюжета в турският сериал „Изкупление“ (Kefaret) е Зейнеп, която преподава музика в частна гимназия. Тя е обичана и любяща съпруга, майка на две деца. Живее щастливо със съпруга си Ахмет (Юрдаер Окур), който работи като лекар в местна клиника.

Преди двадесет години тя е напуснала родното си село и се е установила в големия град. Но един ден тя получава шанс да се върне и да работи в родното си село. Ахмет подкрепя жена си по всякакъв възможен начин, така че той също се съгласява да се премести. Но изглежда страхотният живот на Зейнеп (Нургюл Йешилчай)  се променя за миг, след като семейната двойка се озова в селцето. Този ход се оказа фатален за съдбата на щастливото семейство…

Изкупление Kefaret
Изкупление (Kefaret) сериал – персонажи, герои, актьори и сюжет.

Оказва се че това село пази ужасна тайна за Зейнап, която всъщност я е принудила да напусне къщата на баща си преди години. Зайнеп очаква, че след 20 години всички ще са забравили случилото се тогава, но уви това не е така. Завръщането на жената в собственият й роден дом ще донесе неприятности на цялото й семейството. Случва се така че дори малката им дъщеря изчезва…

Зейнап ще трябва да се срещне с роднини, които дори не я помнят, с местни жители, които не са особено щастливи от нейното пристигане и да научи за врагове, които все още помнят миналото… Изневяра от страна на Ахмет влошава ситуацията още повече и лишава Зейнап от последната й подкрепа. Заедно с комисар Синан (Мерт Фърат) тримата ще започнат денонощно издирване на момиченцето, ще пресекат гористия район близо до селото и в продължение на пет години ще се надяват на завръщането на бебето. Но за каква ужасна грешка жената плаща толкова голяма цена и какво е ще бъде нейното изкупление?

Комисар Синан винаги ще бъде там, без да оставя Зейнеп дори за миг. В резултат на голямата си любов към нея, той дори ще загуби работата си. За да върне дъщеря си и загубеното си щастие, Зейнеп ще трябва да върви по коренно различен път и да действа с безкомпромисни методи. Какво още ще се случи, ще разберете като гледате драматичния онлайн сериал „Изкупление“ (Kefaret) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!