Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Изумруденият феникс (Zümrüdüanka)

Турският сериал „Изумруденият феникс“ (Zümrüdüanka) разказва за трудния път на младо момиче към нейното щастие. История на истинската любов, която не се страхува от препятствия и предразсъдъци на роднини. Ще бъдете уловени от семейните взаимоотношения и ценности в традиционно турско семейство, както и от желанието на двама млади влюбени да следват съдбата си и своята романтична връзка.

Изумруденият феникс
Изумруденият феникс сюжет, персонажи, актьорски състав, герои и актьори.

Главният герой на сериала „Изумруденият феникс“ (Zümrüdüanka) е младо момиче Зюмрют. Тя искрено мечтае да срещне истинската си любов, но нейните родители Рюстем и Юлфет Кулоолу й са против тази идея. В преследване на парите те я сватосват с мъж, който е напълно неподходящ за нея. Той е много години по-възрастен от Зюмрют и не предизвиква у нея нищо друго, освен отвращение. Но роднините имат сериозни финансови проблеми и бракът може да реши всичките им неприятности. Така те са решени да омъжат дъщеря си. Родителите отдавна са планирали съдбата на Зюмрют и не искат да чуят нищо за взаимността на чувствата.

Гледайки всички епизоди на сериала „Изумруденият феникс“ (Zümrüdüanka) зрителят ще изживее всички вътрешни преживявания на главната героиня във връзка с предстоящото сватовство. Възможно ли е мечтите за романтична и чиста любов да останат просто мечти?

Рюстем и Юлфет не реагират на опитите на Зюмрют да ги разубеди и остават непреклонни в решението си. Те са водени от алчност и желание да се отърват от финансовите проблеми възможно най-скоро. Затова момичето няма друг избор, освен да избяга от вкъщи, без да поглежда назад. Веднъж попаднала на улицата, красавицата бяга от близките си. Но това не е краят на историята. Животът на улицата й поднася с много неприятни изненади. Момичето никога не е било далеч от дома си, а уличният живот й се струва ужасен. Осъзнавайки, че близките й ще я търсят, въпреки това решава никога да не се връща.

Един ден съдбата я довежда до мъж на име Серхат. При първата среща между двамата пламва искрата на любовта. Това е истински знак на съдбата. В хода епизодите на поредицата двамата влюбени ще преминат през различни изпитания. Но изглежда, че всички те са незначителни, защото Зюмрют и Серхат са сигурни в любовта си. Сега най-важното е да запазят любовта си и да преодолеят досадните опити роднините на момичето да ги разделят. Двамата вярват, че роднините не трябва да бъдат пречка за чувствата им. Как ще завърши тази невероятна история? Гледайте онлайн сериала „Изумруденият феникс“ (Zümrüdüanka) и ще разберете дали ще успеят да устоят на волята на роднините и да следват мечтите си.

Пред зрителите на този турски сериен филм ще се разкрие красивата любов и вярност, която е в състояние да преодолее всякакви препятствия. Гледайки сериала ще съпреживеете също съдбата главните герои. Освен това актьорската игра няма да ви остави безразлични. Турският сериал „Изумруденият феникс“ придоби популярност в родината си и вече е достъпен за гледане.

error: Content is protected !!