Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Имало едно време в Чукурова /Bir Zamanlar Cukurova

Животът е толкова непредсказуем, че никога не знаеш какво може да се окаже следващото, което ще ти поднесе. Това е основното послание на сериала „Имало едно време в Чукурова“. Сериалът е римейк на американския филм „Райски дни“ от 1978. Действието се развиват от 70-те години на миналия век до наши дни.

Имало едно време в Чукурова
Имало едно време в Чукурова актьори, персонажи, сюжет, герои и актьорски състав.

Главният герой от сериала „Имало едно време в Чукурова“ – Йълмаз е на път да се ожени за любимата си Зюлейха. Сватбените пръстени вече са закупени, всичко е готово за сватбата. Плановете им обаче се променят драстично, когато полубратът на момичето я продава за изплащане на дълг към криминален магнат. Йълмаз спасява любимата си, но убива човека. Необходимо е да се скриете от полицията и от бандитите, Изходът е само един – да избягате в друг град. Любимият го последва. Вземайки натрупаните пари, Йълмаз и Зюлейха се опитват да си осигурят всичко необходимо на ново място. Но парите свършват и това се превръща в друг проблем за младите хора по пътя към собственото им щастие. Далеч от дома си двойката все още не се чувства в безопасност и търси убежище там, където никога няма да бъде намерено. Отличен вариант и за двамата би била работа във ферма на един от най-богатите хора в района, където се представят за брат и сестра.
Осъзнавайки че Зюлейха привлича вниманието на собственика на фермата, тя не се намесва в ухажванията му и прави всичко възможно, за да омъжи се за него. Коварният план на момичето възниква, когато тя разбира, че мъжът е неизлечимо болен и скоро може да умре. Надявайки се на подобен изход от събитията, двойката Йълмаз и Зюлейха планират по-нататъшния си богат живот. Но главната героиня от „Имало едно време в Чукурова“ постепенно започва да разбира, че чувствата към новият си съпруг са много по-реални, отколкото към Йълмаз. Новината за погрешната диагноза на своя съпруг дава надежда за щастлив съвместен живот. Подозирайки, че нещо не е наред, Йълмаз иска да отмъсти на любимата си и да разкаже на полицията за местонахождението й.
Турският сериал „Имало едно време в Чукурова“ е отличен пример за това колко тънка е границата между любовта и омразата, предаността и предателството.

Имало едно време в Чукурова
Имало едно време в Чукурова герои и персонажи

Персонажите от сериала: Имало едно време в Чукурова (Bir Zamanlar Cukurova)

Хюнкяр Яман (Вахиде Гьордюм)

Майката на Демир е една от най-влиятелните жени в Чукурова. Тя е господарка на земите, собственост на сина й Демир. За Хюнкяр Яман няма нищо по-важно и по-скъпо от нейния син. Единственото й желание е семейството им да продължи да съществува и да предаде земята в надеждни ръце. Но един ден тя осъзнава, че репутацията на сина й може да бъде накърнена и тогава измисля много опасна игра.

Демир Яман (Мурат Юналмъш)

Собственикът на огромно богатство, който се стреми да стане единственият владетел на земите на Чукурова и е готов да направи абсолютно всичко за това. Но той няма дете, на което да прехвърли тези земи, наследени от баща му. Демир се влюбва в Зюлейха от пръв поглед. Ще се промени ли любовта този амбициозен красавец от Чукурова? Какво ще направи Демир Яман в името на любовта си и земите си?

Зюлейха (Хилял Алтънбек)

Съдбата й е дала достатъчно красота и малко късмет. Тя е смирена и с добри намерения, но може да бъде упорита и амбициозна, когато е необходимо. Тя е умно младо момиче. Зюлейха не се интересува от парите, тя просто иска да се омъжи за Йълмаз и да бъде щастлива. Но един ден полубратът на Зюлейха ще направи нещо, което ще съсипе всичко. Единственият изход за Зюлейха е да избяга с Йълмаз от Адана. Съдбата обаче няма да спре да тества Зюлейха. Тя ще е принудена да взема решения, които са по-трудни и опасни.

Йълмаз Акая (Угур Гюнеш)

Красив мъж от Истанбул, скромен, с добро сърце, трудолюбив и влюбен. Не се нуждае от пари. Най-голямото му желание е да се ожени за любимата си Зюлейха и да създаде щастливо семейство. Но един ден ще му се случи нещо, което ще промени както живота му, така и мечтите му. Той ще извърши престъпление за любимата си и ще трябва да избяга. Това бягство ще го отведе по непознат път. Йълмаз е готов да направи всичко за своята любов.

Гледайки онлайн пресъздаденият сюжет във всички епизоди до самия финал и последен епизод, сериалът няма да остави никого безразличен. Зрителите ще усетят всички емоции, които пресъздава този турски сериен филм.

error: Content is protected !!