Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Интервю с Беркер Гювен за ролята му на Недим от Безмилостен град

Представяме ви интервю с турският актьор Беркер Гювен, който пресъздаде образа на Недим в Безмилостен град.
В телевизионния сериал Безмилостен град вие играете ролята на Недим. Във филма „Баща ми“, който беше първият ви проект, вие изиграхте ролята на умствено изостанал мъж на име Ариф. Тези герои имат както емоционални, така и физически проблеми…

Беркер Гювен: Интересувам се от участие в проекти на социално ниво, които създават информираност. Например в телевизионния сериал Безмилостен град зрителите виждат, че истинската любов е способна да се превърне в алтернативна форма на лечение. Историята на моят герой Недим също е чудесна възможност за повишаване на осведомеността от името на всички хора с увреждания.

Беркер Гювен интервю
Интервю с Беркер Гювен за ролята му на Недим в Безмилостен град.

В първия си проект прекарахте време във фонд за образование и защита на деца с умствена изостаналост. Как се подготвихте за тази роля?

Беркер Гювен: Мой  изключително близък приятел също има сестра с увреждане на име Елиф. Събеседвах се с него.  Гледах също и документални филми. От дълго време съм правил всякакви наблюдения. Тогава съвместно с  режисьора Джевдет Мерджан изградихме образа на Недим. След като прочетох сценария, създадох духовна връзка с него. За секунда сърцето ми се отвори за него.

От друга страна, привлякохте вниманието с вашия герой  Алекс в поредицата „Моята родина си ти” … Какво можете да кажете за този проект и вашия герой?

Беркер Гювен: Обичах много моя герой Алекс. Всъщност всички лоши неща, които Алекс направи, бяха направени така, че баща му да го забележи. Затова той ме научи да ценя любовта, уважението и отплатата на този, който е направил нещо добро за теб.

Какви са вашите цели, които сте си поставили за напред?

Беркер Гювен: Искам бебе. Искам да се чувствам като във връзка с точния човек. Когато хората ме питат къде ще се радвам да се видя в бъдеще; Отговарям, там където изграждам семейство. Кариерата не е много важна. В работата си мога да разкажа за любовта, доверието и историята като цяло и това е достатъчно. В крайна сметка мога да покажа неща на хората, с което искам да докосна техните сърца.

error: Content is protected !!