Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Йешилчам (Yeşilçam)

Филмът „Йешилчам“ (Yeşilçam) е турски исторически сериал, режисиран от Чаган Ърмак. Този сериал ще разкаже на публиката за златната ера на турското кино от 60-те години на миналия век. Този период е известен в цял свят като Йешилчам (Yeşilçam), което буквално означава „Зелен бор“. Този легендарен период на турското кино и индустрия се счита за класика на турското кино. Името на ерата Йешилчам произхожда от името на улица в Истанбул, където създателите на филми – режисьори, сценаристи, актьори – живеят и работят. Декорациите, костюмите, гримът и поведението на актьорите в сериала ще потопят публиката в атмосферата от този период. Заедно с главните герои зрителите имат възможност да се потопят в света на „турския Холивуд“, който е неразделна част от културата на страната.

Йешилчам (Yeşilçam)
Йешилчам (Yeşilçam) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Основният герой на тази история е филмовият продуцент Семих Атеш (Чаатай Улусой), който загубва всичко. Той се опитва да се изправи на крака по време на разцвета на ерата Yesilcham. Семих е амбициозен младеж, който е свикнал да постига целите си. Сега обаче единствената му цел е да съживи фалиралата си компания. Така той се опитва да създаде нов филм, чрез който да възстанови репутацията, която преди това е загубил. Освен това, след поредицата от неуспехи, Семих е бил изоставен от съпругата си Мине Джансу (Селин Шекерджи). Тя е била звездна актриса от онзи период, а Семих се опитва отново си върне любовта й.

В допълнение Семих търси нови таланти. Хакан (Бора Акаш), който е бизнес партньор на Семих и брат на Мине го запознава с младата и красива актриса Тюлин Сайги (Афра Сарачоолу), която тепърва прави първите си стъпки в света на актьорството. Още в първия момент Тюлин очарова всички, особено Семих със своя чар, интелигентност и откровеност. Тя мечтае да стане най-великата актриса. От другата страна е Мине Джансу, която някога е била най-известната турска актриса, но когато започва да остарява постепенно губи популярността си. Тя е готова да направи всичко възможно, за да се върне отново на върха в кино индустрията.

Сериалът „Йешилчам“ (Yeşilçam) излезе на екран през 2021 г. Не пропускайте да проследите всички епизоди от неговия 1ви сезон, които се излъчват онлайн и в ефир до самия последен епизод финал.

error: Content is protected !!