Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Йомер (Ömer)

Турския сериал „Йомер“ (Ömer) разказва за забранената любов между двама души, с голяма разлика в годините по между им. Младият Омер Адемоглу (Селахатин Пашалъ) произхожда от консервативно семейство. Той е сериозен и отговорен човек, гордостта на баща си Решат (Баръш Фалай) и е много привързан към семейството си. След загубата на майка си, младият мъж намира утеха в рисуването, което обича от дете.

Йомер Ömer
Йомер (Ömer) сериал – сюжет, персонажи, герои и актьори.

Той е най-малкият от всички деца в семейството. Освен с баща си, живее заедно с баба си Незахат (Зерин Сюмер). Неговата по-голяма сестра Ниса (Мерве Диздар), противно на забраните на баща си, наскоро се е омъжила и е заживяла в дома на своят съпруг. Раздялата със сестра му допълнително изостря вътрешната криза на главния герой. Един ден обаче, животът му се променя драматично. Това се случва, когато Йомер среща очарователната жена на средна възраст Гамзе (Гьокче Бахадир). Общуването с нея се оказва отдушник в неговия мрачен и пълен с противоречия живот. Колкото повече време двамата прекарват заедно, толкова повече се влюбват един в друг.

От друга страна, Йомер разбира, че тази любов е забранена за него и че семейството му никога няма да приеме тази жена за своя снаха, а баща му никога няма да одобри връзката им. Гамзе е много по-голяма от Йомер и има деца. След развода си, тя се е завърнала в града, където е прекарала своето детството. Именно там се запознава с младият мъж. Всъщност Гамзе се опитва да започне нов живот. Неочакваното запознанство с Йомер, й дава надежда, че ще открие истинското щастие. Когато обаче разбира, че семейството на нейният любим е категорично против връзката им, тя ще се опита да превъзмогне чувствата си.

Как ще се развият техните отношенията и какво ще се случи между двамата, ще разберем гледайки всички епизоди на телевизионната поредица „Йомер“ (Ömer) до нейният финал и последен епизод. В серийният филм, излъчващ се по Star TV, както и онлайн, участват актьорите Селахатин Пашалъ, Мерве Диздар, Гьокче Бахадър, Зерин Сюмер и др.

error: Content is protected !!