Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Кавалерия (Sipahi)

„Кавалерия“ (Sipahi) е екшън сериал разказващ впечатляващата история на млад мъж на име Коркут Али Тюркоглу. Целият живот на Коркут се състои от постоянен риск, тъй като е служител на разузнаването. Смел и всеотдайно отдаден на нелеката си работа, той отдавна се е превърнал в една от легендите на специалните служби. Като агент от най-висока класа, той винаги е изпълнявал всички възложени му задачи с изключителна прецизност и отговорност. Благодарение на естествената си сръчност и специален усет, Коркут успява да достигне до най-класифицираната информация както и да разобличи най-опасните престъпници.

Кавалерия Sipahi
Кавалерия (Sipahi) сериал – актьори, герои, сюжет и персонажи.

Един ден по време на изпълнение на поредната служебна задача, в ръцете му попада мобилен телефон. Коркут (Каан Йълдъръм) трябва да предаде телефона на ръководството възможно най-бързо, тъй като съдържа секретна информация. За първи път обаче главният герой на сериала „Кавалерия“ (Sipahi) решава да не се подчини на заповедта. Той решава да разбере какво се крие в телефона и тази информация се превръща в истински шок за опитния разузнавач. Коркут научава, че хората, които счита за честни и отдадени на службата си в продължение на много години, отдавна играят двойна игра. Като неволен свидетел на цялата ситуация, Коркут се превръща в жертва и мишена на опасни престъпници. Сега той трябва не само да разобличи предателите, но и да оцелее в тази трудна битка, в която са замесени хора на различни ръководни позиции в неговата служба.

Ще успее ли Коркут да разнищи случая, ще разобличи ли предателите и дали ще оцелее в тази опасна битка? Всичко това ще разберем гледайки всички епизоди на серийният филм „Кавалерия“ (Sipahi) до неговият финал и последен епизод. Сериалът се излъчва по Show TV, както и онлайн. Сред участващите актьори и актриси са Каан Йълдъръм, Йозге Гюрел, Нуретин Сьонмез, Керем Алъшък, Онур Озтюрк, Синан Тузджу, Серхат Налбантоглу, Еркан Бекташ, Исмаил Дювенджи, Башак Гюмюлджинелиоулу, Селчук Борак, Зейнеп Оймак, Елит Андач Чам и др.

error: Content is protected !!