Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Казвам се Фарах (Adım Farah)

Турският сериал „Казвам се Фарах“ (Adım Farah) разказва за 28-годишната млада жена на име Фарах, която отглежда сама своят син. Тя е успяла да изгради блестяща кариера като лекар. Фарах от все сърце обича работата си и вярва, че съвременната медицина може да помогне на всеки. Но един ден вярата ѝ е сериозно разклатена. Лекарите поставят болезнена диагноза на нейният син. Момчето се нуждае от сложна и спешна операция, която могат да извършат само чуждестранни специалисти. Тази операция обаче струва много пари. Сума е твърде голяма за една самотна майка, но въпреки това Фарах не се обезсърчава. Тя заминава за друга държава в търсене на по-високо заплащане за своят труд. Отивайки там обаче тя попада в полезрението на мафията…

Казвам се Фарах Adım Farah
Казвам се Фарах (Adım Farah) сериал персонажи, герои, сюжет и актьори.

Фарах (Демет Йоздемир) получава работа във фирма за почистване, но един ден става свидетел на убийство извършено от мафията. За да остане жива, жената предлага услугите си за почистване на помещенията, след извършени престъпления, като обещава, че няма да оставя никакви доказателства. Нещастната майка дори не си представя в какво се забърква. Тя няма друг избор, иначе синът й няма да получи скъпо струващото лечение, а тя ще се самообвинява, че не е направила нищо. Дейността й е изпълнена с много опасности, но това е нищо в сравнение с факта синът й може да не оздравее. Въпреки че успява да събере парите необходими за лечението на нейният син, Фарах трудно ще успее да напусне престъпният свят. Междувременно между Фарих и израсналият в света на мафията Тахир (Енгин Акюрек) се заражда силна любов, която ще проследим през епизодите на сериала „Казвам се Фарах“ (Adım Farah) до неговият финал и последен епизод.

Какво ще се случи с Фарах, дали ще успее да излекува синът си, ще успее ли да избяга от мафията и каква роля в живота й ще заеме Тахир, ще узнаем гледайки всички епизоди на серийният филм „Казвам се Фарах“ (Adım Farah), който се излъчва както по FOX, така и онлайн. В поредицата участват актьорите Демет Йоздемир, Фърат Танъш, Енгин Акюрек, Сенан Кара, Лале Башар, Октай Чубук, Дерия Пънар Ак, Кемал Бурак Алпер, Али Сюрмели, Мустафа Авкъран, Алпер Тюреди и др.

error: Content is protected !!