Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Каймет и Зия Йорукхан от Част от мен

Каймет и Зия Йорукхан от „Част от мен“ имат три деца – Якуб, Кахраман и Мерием. Тяхната мечта е да имат внук, който след време да наследи семейният им поминък свързан с производство на нарове (холдинг Йорукхан), предаван от поколения наред от баща на син. Тяхната надежда обаче е този внук да е син на Кахраман, което ще доведе до много семейни драми и дори ще застраши цялостта на фамилията.

Каймет и Зия Йорукхан
Каймет и Зия Йорукхан от турският сериал Твоят мой живот в компанията на Елиф и Кахраман.

Първата крачка в тази насока прави Каймет (Гюл Онат), която подтиквана от желанието си да има внук намира сурогатна майка, която да износи бебето на Кахраман и неговата жена Дефне. Това обаче, което Каймет ще направи – да използва яйцеклетките на Елиф, ще доведе до необратими за всички последствия. Всъщност тя прави това убедена, че така ще запази спокойствието в семейството, както и щастието на сина и снаха си. Тази лъжа обаче ще доведе и до много други. Една от тях е че трябва да излъже съпруга си, че Дефне е бременна. Как обаче Зия ще понесе истината и лъжата на най-близкия си човек и дали Каймет си дава сметка какви могат да бъдат последствията, особено като се има в предвид сложния характер на нейният съпруг?

Зия (Метин Чекмез) е най-възрастният член в семейство Йорукхан. Той е мъдър и честен човек, но когато някой застраши или наруши спокойствието на семейството му е готов на всичко. Всъщност Зия пази тайни, не по-малко шокиращи от тези на съпругата си Каймет…

Каймет и Зия Йорукхан се ползват с голям авторитет както сред своите деца, така и сред своите снахи и внуци. Тяхната дума е уважавана от всички, но дали през годините не са направили грешки, които вместо да ги сплотят, само объркват съдбата на цялата фамилия Йорукхан? Дали тайните им ще излязат наяве и могат ли да бъдат забравени и изкупени грехове, предначертали съдбите на най-близките им хора? Това са само малка част от въпросите, пред който ще се изправят Каймет, Зия, а и зрителите на сериала Част от мен.

error: Content is protected !!