Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Какво загубих (Ne gemiler yaktim)

Необичайна история разказана в сериала „Какво загубих“ (Ne gemiler yaktim) започва с една обикновена среща между две млади жени – Фидан и Ясемин, които имат малко общо помежду си, освен че и двете са майки. Ясемин е млада вдовица, която е загубила съпруга си, докато е била бременна. Тя отглежда сама дъщеря си Ренгин, като се сблъсква с трудности – няма достатъчно пари и се бори с емоционалните си проблеми. Фидан, от друга страна, е затворена и загрижена. Тя винаги се опитва да предпази дъщеря си Зейнеп от потенциална опасност, която само тя вижда.

Какво загубих Ne gemiler yaktim
Какво загубих (Ne gemiler yaktim) сюжет, персонажи, актьори и герои.

Съдбата събира двете главни героини на сериала „Какво загубих“ (Ne gemiler yaktim), когато Ренгин случайно се изгубва в един търговски център. Ясемин обезумява, не знаейки какво да прави. Случайно Фидан намира Ренгин и я връща на майка ѝ. В този момент двете жени се срещат за първи път. Никоя от тях обаче не подозира, че от този момент нататък животът им вече няма да е същият. Съпругът на Фидан, богатият и арогантен Руткай, е съмнителен човек, който я е оставил сама. Главен инспектор Топрак се опитва да разкрие мръсните дела на Руткай, докато Ясемин и Фидан, всяка със своите проблеми и собствената си борба за оцеляване, постепенно се сближават. Съдбите им се преплитат като сложна паяжина, заради събитията, в които случайно са въвлечени.

Всички тези, необичайни обстоятелства принуждават Ясемин и Фидан да извършат престъпление, в следствие на което двете жени ще бъдат свързвани от обща тайна. Те ще се подкрепят взаимно в трудностите, с които се сблъскват и ще се превърнат в източник на утеха една за друга до самият финал и последен епизод на сериала. Историята на Фидан и Ясемин разказана в серийният филм „Какво загубих“ (Ne gemiler yaktim) е история за две силни жени, които въпреки всичко не губят надежда и продължават да градят живота си, въпреки нелеките си съдби.

error: Content is protected !!