Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Капан (Tuzak)

Сюжетът на сериала „Капан“ (Tuzak) разказва за трима братя – Умут, Махир и Умай. Когато са били малки, баща им е убит и това трагично събитие напълно променя последващия им живот. След като порастват, те се обединяват, поставяйки си обща цел – да отмъстят на човека, който е унищожил семейството им. Въпреки това Умут постигна просперитет в живота си и става един от най-добрите адвокати в страната. Той смята богатият бизнесмен Аслан (Талат Булут) за свой враг. За да се сближи с него, Умут си намира работа в неговата компания. Тук той среща синовете на Аслан – Гювен (Ръза Коджаоглу) и Мете (Ягиз Джан Коняли).

Благодарение на баща си, Гювен и Мете живеят в лукс и на пръв поглед изглежда, че живеят в любящо семейство. В действителност обаче отношенията в семейството са доста обтегнати. Междувременно Умут започва да изпълнява плана си за отмъщение стъпка по стъпка, а Гювен и Мете се опитват да разберат защо изведнъж всичко се обърква в бизнеса на баща им Аслан. Но за Умут всичко се променя драстично, когато среща дъщерята на Аслан – Джерен (Бенсу Сорал). Тя е очарователна красавица, спечелила много сърца със своя чар.

Капан Tuzak
Капан (Tuzak) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Докато Умут отмъщава на семейството, което мрази, Джерен е най-голямата му пречка, защото осъзнава, че се влюбва в нея и никога повече няма да може да се откаже от чувствата си. Междувременно братята Джерен и Мете разбират кой всъщност е Умут и какво е намислил. Те се обединяват срещу общият си враг, но не знаят, че сестра им Джерен също има чувства към Умут. Момичето научава само, че любимият й се изправя срещу нечестния адвокат Чинар Йълмаз, без да знае истинската му цел.

Ще успее ли Джерен да напусне семейството си заради мъжа, когото обича с цялото си сърце и дали Умут ще постигне целите си, ще узнаем гледайки всички епизоди на сериала „Капан“ (Tuzak) до неговият последен епизод финал. В серийният филм, излъчващ се по Tv8, както и онлайн, участват актьорите Акън Акъньозю, Бенсу Сорал,Талат Булут, Ръза Коджаоглу, Ейлюл Су Сапан, Яъз Джан Конялъ, Емир Бендерлиоглу, Онур Дурмаз, Илайда Чевик, Наз Гьоктан, Селим Кан Ялчън и др.

error: Content is protected !!