Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Кахраман от Част от мен

Кахраман (Йозджан Дениз) от турският сериал „Част от мен“ е поставен пред дилемата дали да се съгласи със съпругата си Дефне, да имат рожба от сурогатна майка или изобщо да не изпита бащински чувства. За него това е труден избор, но Дефне успява да го убеди. Така в живота на Кахраман се появява изпадналата в нужда Елиф, която заема ролята на сурогатна майка.
Междувременно отношенията му с Дефне постепенно се влошават и дори идва момент, в който не може да си обясни промяната в характера й, като дори не може да я познае.

Кахраман от Част от мен
Кахраман от Част от мен – отношенията му с Дефне и Елиф.

В същото време Кахраман опознава Елиф (Хатидже Шендил) все повече, разбира за нейната не лека съдба и сложна ситуация, в която се намира. Така от студен и недоверчив към Елиф, той се превръща в нейн защитник, дори и в неин герой…
Кахраман си има и своите врагове. На първо място това е Максут, който е решен на всичко, за да вземе Елиф при себе си. Не веднъж двамата ще се изправят един пред друг в битка по между си. Друг от тези врагове, за който той дори не подозира е неговият брат Якуб, който иска да завземе ръководения от него семеен бизнес. Помощница в това начинание на Якуб е съпругата му Шюкран, която не пропуска всяка новина случваща се в семейната къща на фамилия Йорукхан.
Сред най-близките на Кахраман в сериала „Част от мен“ е неговият племенник Керем (Гюрбей Илери). Той е син на сестра му Мерием и израства без баща. Отношенията между двамата винаги са били изключително близки, но влюбването на Керем в Елиф е на път да промени това.
Кахраман приема тежко, че трябва да излъже всички за бременността на Дефне (Бегюм Кютюк Яшаролу), но най-тежко му е че трябва да излъже най-вече баща си Зия. Двамата имат респект един към друг и отношенията им са доста близки. Именно Зия е този, който му поверява управлението на семейния бизнес, вярвайки че той никога не би го подвел.
Ще успеят ли Кахраман и Дефне да запазят брака си или Кахраман и Елиф ще изживеят своя любовна история, предстои да разберем от епизоидите на турският сериал Част от мен.

error: Content is protected !!