Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Кварталът на богатите / Medcezir (Приливи и отливи)

Турските сериали станаха изключително популярни напоследък. Но какво ще кажете за един типичен турски сериен филм с много асоциации, препратки и дори съвпадения с любима американска продукция? Става въпрос за най-новата турска серийна драма, наречена „Кварталът на богатите“ (Medcezir). Да, сериала е адаптация и римейк на холивудската история за Раян и Мариса – Ориндж Каунти, но тук срещаме Мира и Яман.

Кварталът на богатите
Кварталът на богатите турски сериал

Кварталът на богатите (Medcezir) – сюжет на сериала
Яман Копер е от бедно семейство, а майка му вече няма да може да го гледа, защото влиза в затвора. Какво да прави Яман изглежда само негов проблем, но не за дълго, защото пред него като рицар на бял кон се изправя един спасител – адвокатът Селим Селиз, който решава ненадейно да го подслони в дома си, където живее заедно с красивата си и добра жена Ендер, както и с техният син Мерт, който е на същата възраст на каквато е и Яман.
Точно в този повратен момент за Яман започва всичко най-хубаво, но може би и най-лошо за тийнейджъра. Той се влюбва в своята съседка Мира – красива девойка от богато семейство, имащо огромни и смели планове за нея. Мира по-скоро е впрягана за жена на момчето с най-добрите оценки в училище и най-богатите родители, но Яман грабва сърцето й почти веднага. Така за тях двамата започва една дълга, на много места из сезоните драматична и нестихваща любов.
Между Мерт и Ейлюл също ще се зароди една силна и страстна любов, но дали ще успеят да я запазят и съхранят остава да разберем от епизодите на сериала „Кварталът на богатите“. Има много причини, поради които ви препоръчваме да изгледате този сериал – първо, за да си припомните американската версия, която трябва да си признаем, понякога ни липсва и второ – за да се забавляваме! Но последно, но не по важност – „Кварталът на богатите“ или „Приливи и отливи“, както още е познат сериала, ще ви впечатли с интригите, драмите и дълбоките си чувства. Приятно гледане от нас!

Вашият коментар

error: Content is protected !!