Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Кланът (Clanul) румънски сериал

В румънският сериал „Кланът“ (Clanul), който е адаптация на турския сериал „Вътрешен човек“, зрителите ще имат възможност да наблюдават класическата битка между полицията и мафията. Сериалът се превърна в хит в Румъния, като изпревари по рейтинг най-популярният до сега румънски криминален сериал – „Влад“. Сезон 1 стартира през есента на 2022 г. в Румъния, а епизодите в България стартират в началото на 2023 г. Предвиден е и сезон 2, чието излъчване в Румъния е през настоящата година.

Кланът румънски сериал
Кланът (Clanul) румънски сериал – актьори, герой, сюжет и персонажи.

Тудор и Павел са двама братя, които са били неразделни в детството си. Един ден обаче Павел изчезва без следа. Тудор прави всичко по силите си, за да го открие. Неговото собствено разследване стига до заключението, че в това е замесена мафиотската група наречена „Кланът“. За да отмъсти за случилото се и да разобличи престъпниците, Тудор решава да се внедри в тяхната групировка. За целта решава да постъпи на обучение в полицейската академия, която завършва с отличие. По време на своето дипломиране и след предварително подготвена инсценировка, Тудор прилага в действие своя план. Той попада в затвора под прикритие, където службите са му възложили да се внедри в организацията „Кланът“, отговорна за изчезването на неговият брат. Там Тудор бързо успява да привлече вниманието им и да стане част от групировката.

Когато всичко е на път да мине по план обаче, Тудор разбира за съществуването на Давид, който се оказва къртицата на мафията в полицията. Давид също току-що е завършил полицейската академия, а планът да бъде внедрен като къртица е бил начертан години по-рано. Оказва се че Давид е изчезналият брат на Тудор. Сега двамата се оказват съперници и врагове, всеки от който защитава своите възгледи.

Как ще се развият отношенията по между им, ще узнаем гледайки всички епизоди на сериала „Кланът“ (Clanul) излъчващ се в ефир и онлайн, до неговият последен епизод финал. Сред актьорите участващи в този сериен филм са Денис Хангану, Сербан Павлу, Мариан Олтяну, Кармен Танасе и др.

error: Content is protected !!