Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Клуб (Kulüp)

Действието на сериала „Клуб“ (Kulüp) се развива в бурния Истанбул през 50-те години на миналия век. Главната героиня е жена на средна възраст на име Матилда (Гьокче Бахадър). Тя се завръща на свобода след дълги години зад решетките. Матилда си намира работа в нощен клуб, наречен Истанбул. Но основната й цел е да се опита да намери порасналата си вече дъщеря Рейчъл (Асуде Селма Калебек), която дори не знае за съществуването на майка си. В детството си, преди 17 години, когато майка й е изпратена в затвора, момичето отива в сиропиталище и все още е там. Без надзора на родителите си Рейчъл израства като дръзко и свободолюбиво момиче. Тя се влюбва в очарователния Исмет (Баръш Ардуч), който е типичен женкар.

Клуб Kulüp
Клуб (Kulüp) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Въпреки че Матилда вече не е млада, тя все още изглежда привлекателна. Жената започва работа в нощен клуб, който за много посетители е любимо място, но не и за персонала работещ в него. В обкръжението й има няколко мъже: собственикът на клубът Челеби (Фърат Танъш), който копнее да завладее сърцето й, управителят на клуба Орхан (Метин Акдюлгер), който иска да има връзка с нея, но не е ясно дали сериозна или не, както и Селим, който не е свързан с клуба, но се интересува от нея. От своя страна Матилда проявява интерес към Селим, смятайки го за много по-подходящ и достоен претендент за сърцето й.

Матилда намира дъщеря си и се опитва да изгради връзка с нея, освен това се сприятелява със Селим (Салих Бадемджи) и напълно преобразява клуба. Проблемът е, че след 17 години Матилда и Рейчъл вече са загубили своята връзка, но все пак искат да са близо една до друга. Постепенно чрез ретроспекциите, които различните герои разказват по различни начини, зрителите научават за причините, поради които е толкова трудно за майката и дъщерята да се примирят с миналото си и да започнат всичко отначало.

Ще успеят ли майка и дъщеря да се сближат отново след толкова години раздяла, ще разберем като гледаме всички епизоди на увлекателния онлайн турски сериен филм „Клуб“ (Kulüp), до неговият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!