Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Когато я обичаш

Турският сериал „Когато я обичаш“ разказва историята на една любов – тази между Зейнеп и Кенан, които на пръв поглед са напълно неподходящи един за друг. Животът на младата Зейнеп се развива така, че тя се развежда със съпруга си Октай. Сега тя е самотна майка, която изобщо не вярва на думите на мъжете. Причината за това е предателството и изневярата на съпруга й. Скоро обаче друг проблем се стоварва върху героинята. Тя губи работата си, без която не може да изхранва синовете си. Зейнеп, която е на ръба на отчаянието, изобщо не знае как да постъпи правилно, как да преодолее всички трудности и проблеми, които са се стоварили върху нея. На първо място, тя се опитва да намери нова работа, дори срещу скромно заплащане. Съвсем внезапно, в този труден период, тя успява да намери работа, която ще реши всичките й финансови проблеми и коренно ще промени живота й към по-добро.

Когато я обичаш
Когато я обичаш сериал – персонажи, актьори, персонажи и сюжет.

Другият герой от сериала „Когато я обичаш“ – Кенан е млад мъж. Той е умен, завоевател на женски сърца, който е успял да постигне успех в живота. Ръководи огромна компания, която се занимава с интернет маркетинг. В допълнение към това, природата го е дарила с привлекателен външен вид, което не може да не повлияе на вниманието на жените. Около него постоянно се въртят млади и красиви момичета, които по всякакъв начин се опитват да привлекат вниманието му, за да получат място в сърцето му. Кенан обаче е изцяло отдаден на работата си и не мисли за създаването на семейство в близко бъдеще. Въпреки това, появата на новата служителка Зейнеп в живота му, е на път да промени това.

Когато пътищата на двамата внезапно се пресичат, Кенан веднага разбира, че Зейнеп е отредена за него от самата съдба. Само че никак не е лесно да се спечели нараненото женско сърце, дори и да си красив, мил и богат мъж. Кенан обаче ще направи всичко, за да привлече вниманието на Зейнеп. Отначало усилията му удрят на камък, но много скоро това се променя. Всичко това обаче бива забелязано от главната съперница на Зейнеп, момиче на име Йелда, която се опитва да спечели сърцето на Кенан. Така тя започва да се намесва в зараждащите се чувства между героите, опитвайки се по всякакъв начин да отстрани от пътя си неочакваната съперничка. Дали обаче ще успее, ще разберем гледайки всички епизоди на сериала „Когато я обичаш“, излъчващи се онлайн и в ефир, до неговият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!