Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Коркут от Една любовна история

Коркут от сериала „Една любовна история“ е млад и красив мъж, който е изоставен като малък. Осиновен е в Германия, но по-късно остава отново сам. Така той израства на улицата и живее в бедност. Той е лудо влюбен и един ден решава да предложи брак на своята избраница Аслъ, но първо трябва да я поиска от нейния баща.

Коркут от Една любовна история
Всичко за Коркут от сериала Една любовна история.

Така той се подготвя, но преди да направи тази голяма стъпка в своя живот, отива да сподели намеренията си със своя приятел Йълмаз, който е доста богат. Но това, което Коркут не знае е че Йълмаз и Аслъ също имат връзка. Разбрал за намеренията на „приятеля си“, Йълмаз решава да изпревари събитията и отива първи при бащата на Аслъ, за да я поиска за жена. Коркут вижда всичко и не може да повярва на случващото се. Отивайки при Аслъ тя му споделя, че го обича, но обича повече парите на Йълмаз.
Друг важен момент в живота на Коркут е случайната му среща с Джейлян, която се оказва съдбовна и за двамата.
По време на сватбата между Аслъ и Йълмаз, Коркут е ранен смъртоносно, а лекарите не му дават повече от година живот. Така след всичко случило се той решава да се прибере в родината си и да търси биологичната си майка, но това което открива е далеч от по-различно от представите за своите родители, които е имал… По пътя към истината за семейството си, съдбата го среща отново с Джейлян, а как ще се развият отношенията му с младото момиче и каква ще е нейната роля във всичко това, предстои да видим.
Ролята на Коркут пресъздава актьорът Сечкин Йоздемир.

error: Content is protected !!