Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Кралица (Kralice)

Сюжетът на сериала Кралица (Kralice) се върти около младият баскетболен капитан Атеш (Гьокхан Алкан) и неговата очарователна съпруга Дениз (Бурджу Йозберк). Двамата се женят по любов и живеят щастливо, като отглеждат дъщеря си Руя. Безупречният им живот обаче се преобръща с главата надолу, когато Атеш е заснет в обкръжението на друга жена. Когато видео записа става публично достояние, новината привлича вниманието на неговата съпруга Дениз. Така по време на следващия мач на отбора, тя слиза на терена по средата на мача, за да се уреди отношенията си с Атеш.

Кралица Kralice
Кралица (Kralice) сериал – сюжет, герои, персонажи и актьори.

Междувременно Дениз научава, че баща ѝ е починал. Тя оставя всичко зад гърба си и отива във фермата, в която е живял. Така младата жена се озовава в родния си град Кефкен – крайбрежно градче близо до Истанбул. Там пристигат и сестра ѝ Зейнеп (Селин Шекерджи) и брат ѝ Али (Йозгюн Караман). На свой ред Атеш, разтърсен от скандала, всячески се опитва да докаже на Дениз, че е невинен, и да си върне любовта ѝ. Той не може да се откаже от живота, който е изградил с дъщеря си Руя и съпругата си Дениз, в която е страстно влюбен, и е готов на всичко, за да разреши недоразумението.

Сега Дениз, която е оставила Атеш зад гърба си, ще започне нов живот с брат си Али и сестра си Зейнеп в семейната ферма. В къщата на баща си, те ще се сблъскат с други проблеми. Преди смъртта си, той е преживял финансови затруднения и затънал в огромни дългове. Ако Дениз, Али и Зейнеп не решат тези проблеми, ще загубят семейното имение. Освен това Дениз е измъчвана от силните чувства към съпруга си, които продължава да изпитва.

Как ще се развие цялата история в сериала „Кралица“ (Kralice) ще разберем, гледайки всички епизоди на сериала онлайн или в ефир до неговият финал и последен епизод. В серийният филм участват актьорите Гьокхан Алкан, Бурджу Йозберк, Селин Шекерджи, Йозгюн Караман, Серхат Паръл и др.

error: Content is protected !!