Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Крупие / Стикмен (Çöp adam)

Сюжетът на сериала „Крупие“ (Стикмен Çöp adam) се основава на реална житейска история, описана в произведенията на известната писателка Гюлсерен Будайъджъоглу. Главният герой на филма е млад мъж на име Тамер (Енгин Алтан Дузятан). Животът му никога не е бил лесен. В ранна възраст той се е борил за оцеляване, когато е бил оставен в сиропиталище от своите родители. Там той израства със сестра си Мерием. Години по-късно Тамер станава успешен разработчик на софтуер. Когато разработената от него компютърна игра става много популярна и компанията на Тамер намира партньор и инвеститор в лицето на голяма американска компания, парите започват да текат към него.

Крупие / Стикмен (Çöp adam)
Крупие / Стикмен (Çöp adam) сериал – герои, сюжет, актьори и персонажи.

В резултат на това главният герой на сериала „Крупие“ (Стикмен Çöp adam) купува луксозно имение на брега на Босфора и събира цялото си семейство под един покрив. Сега Тамер е прекомерно богат и няма граници за радостта на майка му Айсел и баща му Бюлент, които също се заселват в имението. Въпреки това, раната оставена в душата на младият мъж, все още не е избледняла. Негодуванието към родителите му, за това че са го оставили в сиропиталище, не е избледняло.

Освен това всичко в живота на Тамер се преобръща, когато среща младо момиче на име Пери (Елчин Сангу), която работи като банков мениджър. Момичето преживява трудни времена. Тя е разочарована от живота си, след предателството от най-близките си хора. Когато Тамер случайно среща Пери, той несъзнателно тръгва след нея и след това отвлича момичето. Мъжът я заключва на имението си, надявайки се, че омразата на Пери един ден ще бъде заменена от любов.

Сериният филм се излъчва по Star TV, както и онлайн. Не пропускайте всички епизоди на поредицата „Крупие“ (Стикмен Çöp adam) до самият финал и последен епизод. В сериала участват Енгин Алтан Дузятан, Седеф Авджъ, Елчин Сангу, Фюсун Демирел и др.

error: Content is protected !!