Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Кузей от Север юг

Кузей от Север юг е несдържан и буен, за него е характерен бунтарския живот, но дълбоко в себе си крие добро сърце. От малък е смятан от родителите си за лошото момче в семейството, за сметка на неговия брат Гюней. За него няма правила, няма ограничения, но въпреки това винаги е спазвал закона. Всичко това води до началото на неговата драма, когато защитавайки брат си поема неговата вина и влиза в затвора вместо него. Но дали всичко това си е струвало, дали може да бъде изкупен чужд грях и дали е готов да поеме върху себе си такова бреме? Това са въпроси, които Кузей не си задава, а направо действа, в опит да защити близките си. След време е освободен, но цената, която е платил през това време е наистина висока. Той е жертвал мечтите си, любовта си, своите приятели и бъдещето си.

Кузей от Север юг
Кузей от Север юг – бунтар, но готов на всичко за семейството си.

Когато Кузей от сериала Север юг излиза от затвора е изправен пред напълно нова действителност. Нищо от това, което е било преди да отиде там не е същото – нито семейството му, нито живота му. Но най-много през тези години му тежи, неговата несподелената любов към Джемре – жената, която е на път да се омъжи за брат му. Кузей е решен да избяга от всичко и да осъществи една своя мечта – да работи в армията. Когато е в затвора обаче, става жертва на инцидент и получава травма. За това, когато кандидатства за войник не го одобряват, което го съсипва още повече. Вече всички опити да напусне къщата на родителите си са изчерпани, но типично за неговия бунтарски характер, намира временно решение, с което да изкара пари поне за начало. Неговата страст е бокса и се включва в тайни мачове, не само, за да спечели пари, но и да даде воля на гнева си, който таи в себе си.
Излизайки от затвора Кузей бързо си намира приятелка, но дали тя може да замести Джемре – тази, която е била в сърцето му толкова дълги години?

Негов най-близък приятел е Али, това е единствения, който винаги го е подкрепял безрезервно, дори би жертвал живота си него. Двамата са много близки и Али е този, който най-добре разбира Кузей. Той е негова опора и е този, който му вдъхва надежда. Връзката между тях е толкова голяма, че без Али, Кузей е загубен.

Друг важен за него човек е Джемре. Това е жената към, която таи своите чувства дълги години. Тя е тази, която свързва братята, а именно общата им любов към нея. Докато е лишен от свобода, освен всичко друго губи и нея – тя е бъдеща съпруга на неговия брат. Така изтърпявайки наказанието на своя брат, Кузей му дава нещо много повече – своя живот. Но дали ще се опита да отмъсти за цялото си страдание или ще се примири с мисълта за загубеното? Дали ще успее да намери верния път в своя живот или ще продължи към пропастта, пред която е изправен? Всичко това и още много други въпроси правят Кузей и неговата история в този турски сериал толкова вълнуваща…
Изправен пред новите обстоятелства и разбити мечти Кузей от Север Юг ще се изправи пред много изпитания, които трябва да преодолее и такива, с които трябва да се примири. Но в предвид сложния му и непокорен характер, Кузей ще се опита да преодолее всички ограничения, които има пред него. Несподелената му любов към Джемре и чувствата, които пази дълбоко в себе си ще са в самата основата на всичко, което ще преживее. Но дали е възможно да спечели нейната любов и дали е способен отново да защити най-близките си хора след всичко случило се до сега?
Ролята на Кузей от Север юг изпълнява турският актьор Къванч Татлъту.

error: Content is protected !!