Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Къванч Татлъту (Kıvanç Tatlıtuğ)

Къванч Татлъту е роден в семейство с пет деца през 1983г. и известно време живее в гр. Анада. След като баща му се разболява цялото семейство се премества в Истанбул, където възможностите за лечение са по-големи. Там осъществява своята детска мечта, като сключва договор с баскетболен клуб.

Къванч Татлъту
Къванч Татлъту (Kıvanç Tatlıtuğ) – биография, филми и сериали.

Пътят му към киното започва случайно, след като майка му вижда обява за модели. Тя наема фотограф и изпраща снимките на агенцията, което дава старт на кариерата му по модните подиуми.
През 2002г на Хавайските острови се провежда конкурс за супер модели, който печели. Няколко години след това получава роли в първия си сериал „Перла“ играейки Мехмет Шадоулу, с което стартира бляскавата му кариера на актьор. Други сериали с негово участие са „Ирония на съдбата“, „Двама завинаги“, „Ирония на съдбата“, „Езел“, „С Русия в сърцето“, „Забраненият плод“, „Искрите на отмъщението“, „Север Юг“ и др. В личен план през 2016 Къванч Татлъту се жени за Башак Дизер.

error: Content is protected !!